مشاهده‌ی این محتوا
helalahmadrahmani123
به‌روز‌رسانی شده:
غیره

اجاره آپارتمان

من چهار ماه می‌شود که در یک شرکت به عنوان Ordner کار میکنم.

و حالا بنابر دلایلی می‌خواهم از کارم استعفا بدهم.

و برای چند ماه از جابسنتر پول دریافت خواهم کرد تا اینکه یک کار دیگر برایم پیدا کنم.

در این حال اجاره آپارتمان من ۴۷۷ یورو است ، اما جابسنتر برای یک نفر تا ۴۰۲ یورو می‌پردازد. 

حالا چی می‌شود آیا جابسنتر اجاره آپارتمان من که ۴۷۷ یورو است را خواهد پرداخت یا نه.

البته ۴۷۷ یورو (Warmmiete)

3 نظرات

پاسخ (3)

Profile Picture
Golshan (Community manager)

سلام و روزتون به خیر

متاسفانه قانونا جاب‌سنتر بیشتر از ۴۳۵ یورو (اجاره‌ی گرم) برای یک نفر نمیده. مگر اینکه بتونید مسیول پرونده‌تون رو قانع کنید که امکان پیدا کردن خونه‌ی ارزون‌تری ندارید و ما‌به التفاوت هم خیلی زیاد نباشه. برای شما حدود ۴۰ یورو میشه. در واقع همه‌چیز به تصمیم مسیول پرونده بستگی داره و اون می‌تونه تصمیم بگیره که پول بیشتری بهتون بده یا خیر. اگر محرز باشه که شما نمی‌تونید خونه‌ی ارزون‌تری پیدا کنید.

در غیر این صورت ما‌به التفاوت رو متاسفانه خودتون باید بپردازید.

helalahmadrahmani123

من با پرداخت پول اضافه شده از ۴۳۵ مشکلی ندارم و میتوانم آنرا پرداخت نمایم ، آیا در این صورت جابسنتر با من موافقت میکند؟

Profile Picture
Golshan (Community manager)

قاعدتا مخالفتی نمی‌تونن بکنن. نمی‌تونن مجبورتون کنن از اون خونه برید بیرون. ولی بهتره که باهاشون صحبت کنید. شاید راهی پیدا بشه که این پول رو بهتون بدن

پروژه‌ای از جانب
  • medienmacher
  •  بودجه‌گذار: اتحادیه‌ی اروپا
  •  بودجه‌گذار: وزارت کشور
  •  بودجه‌گذاران: کمیسیون  مهاجرت، پناهندگی و ادغام و کمیسیون  مبارزه با نژاد‌پرستی
بودجه‌گذار:
  • کمیته‌ی بین‌المللی نجات