مشاهده‌ی این محتوا
بازگشت به نمای کلی
Noorullah007
به‌روز‌رسانی شده:

الحاق خانواده

سلام ‌و عرض ادب،

من به تازه گی اقامت Abschiebungsverbot را دریافت کردم،فامیلم فعلا در افغانستان زنده گی می‌کند و دو طفل دارم. کار فول تایم در بخش تخصص (ماستری اقتصاد) خود می‌کنم و درآمد خوبی دارم، فعلا ساکن نیدرزاکسن ولی کارم در هامبورگ است ‌بگو به زودی ایالت خود را به هامبورگ تبدیل می‌کنم.

از اشخاص متفاوت پرسیدم ولی جواب های متفاوت دریافت کردم. سوال من این است آیا امکانی یا شانسی وجود دارد که به ادغام خانواده درخواست بدهم؟

4 نظرات

پاسخ (4)

behtoop
چیزی که شما گرفتی اجازه اقامت نیست در واقع منع اخراج است . بنابراین با جواب منع اخراج خودتان آوردن فامیل تقریبا غیر ممکن هست . مگر اینکه بعد ۵ سال کار قانونی اقامت دایم بگیرید امکان داره .
پاسخ دهید
Profile Picture
Golshan__(Community_manager)
سلام. با نوع اقامت شما کار بسیار سختیه. ولی چون کار تمام وقت می‌کنید و از دولت کمک‌هزینه‌ای نمی‌گیرید، ممکنه بتونید درخواست بدید. من وکیل نیستم و متاسفانه اطاعات دقیقی ندارم. ولی این مرکز مشاوره که در هامبورگه می‌تونه بهتون کمک کنه: https://www.fz-hh.de/de/kurzinfos/info-dari_farsi.php لطفا به من خبر بدید که چه جوابی ازشون گرفتید
پاسخ دهید
Noorullah007
سلام خانم فایال, خیلی ممنون از جواب تان، متاسفانه آن زمان نتوانستم با این دفتر تماس بگیرم، ولی بعدا با وکیلی تماس گرفتم گفتند تنها راه این گرفتن ویزه بشر دوستانه است و این امکانش خیلی بالا بود که به فامیل من بدهند، چون حقوقم خیلی بالا بود و خانه به اندازه داشتم، از این خاطر نوبت گرفتم ولی متاسفانه تا فعلا نوبت نرسیده، ولی فعلا نوعیت اقامات من از 25.3 به 18 ب تبدیل شده، امیدوارم مرحله کمی سریعتر پیش برود.
پاسخ دهید
Profile Picture
Golshan__(Community_manager)
خیلی هم خوب. متاسفانه یه کمی طول می‌کشه که بهتون ترمین بدن. چون تعداد درخواست‌ها خیلی زیاده. امیدورام موفق باشید و همسرتون هرچه سریعتر بیان آلمان
پاسخ دهید
پروژه‌ای از جانب
  • medienmacher
  •  بودجه‌گذار: اتحادیه‌ی اروپا
  •  بودجه‌گذار: وزارت کشور
  •  بودجه‌گذاران: کمیسیون  مهاجرت، پناهندگی و ادغام و کمیسیون  مبارزه با نژاد‌پرستی
بودجه‌گذار:
  • کمیته‌ی بین‌المللی نجات