مشاهده‌ی این محتوا
no14
به‌روز‌رسانی شده:
زندگی با معلولیت

پرستاری

سلام بعنوان فرد دارای معلولیت میخوام به آلمان مهاجرت کاری کنم سوالم این هست ک آیا امکان مراقبت پرستار بصورت ۲۴ ساعتی هست و اینک هزینه هاش دولت پرداخت میکنه یا نصف نصف یا کلا بر عهده ی خود فرده ؟ 

8 نظرات

پاسخ (8)

Profile Picture
Golshan (Community manager)

سلام و روزتون به خیر

ببخشید که با تاخیر جواب میدم. میزان پولی که بیمه میده برای پرستار، بستگی به میزان معلولیت شما داره.

معمولا اینطوریه که بهتون کارت معلولیت میدن بعد از معاینه و چک‌آپ پزشکی و بسته به درجه‌ی معلولیت، می‌تونید از خدمات پرستاری در منرل استفاده کنید.

no14

سلام وقتتون بخیر باشه

این بیمه در صورتیکه شهروند اونجا باشم شاملم میشه یا اگ پیشنهاد کاری دریافت کنم از آلمان یا برای جستجوی کار بیام آلمان و اقامت داشته باشم بازم شاملم میشه؟  

Profile Picture

سلام

در صورتی که با قرارداد کاری اینجا بیاین، قاعدتا بیمه‌ی دولتی دارید که بخشی‌اش رو کارفرما پرداخت می‌کنه و بخشی‌اش از حقوق‌تون کسر میشه. این بیمه شامل هزینه‌ی پرستاری از افراد  دارای معلولیت هم میشه.

اما اگر با ویزای جستجوی کار بیاین، خودتون باید خودتون رو بیمه‌ی خصوصی کنید و برای پرستاری باید بیمه‌ی جداگانه بگیرید.

no14

سلام 

بابت پاسخگوییتون خیلی ممنونم 

اینک واقعا ک از رسانه ها و افراد میشنویم ک میگن دولت آلمان برای افراد دارای معلولیت ارزش قائله و ساپورتشون میکنه و رسیدگی میکنه حقیقت داره یا خیر؟

و ممنون میشم یه سایت معتبر یا پیج اینستاگرامی معرفی کنین ک من بتونم همه جانبه راجبه شرایط افراد دارای معلولیت و نحوه زندگی و امکانات و شرایط زندگیشون تحقیق کنم 

Profile Picture

سلام

بله، شرایط کمک‌های دولتی و بیمه به معلولین نسبتا خوبه و به هیچ‌وجه قابل مقایسه با مثلا ایران نیست.

در مورد سوال دومتون، من چیزی به زبان فارسی نمی‌شناسم متاسفانه. اگر چیزی به آلمانی یا انگلیسی پیدا کنم، به دردتون می‌خوره؟

no14

سلام

بله مشکلی نیست اگ انگلیسی یا آلمانی باشه درباره آلمان و شرایط معلولین باشه مهمه ? 

Profile Picture

دو تا مرکز مشاوره هستن که می‌تونید بهشون ایمیل بزنید به انگلیسی یا آلمانی:

https://www.teilhabeberatung.de/artikel/ergaenzende-unabhaengige-teilha…

https://www.sunflower-care.org/de/pages/contact-us

اگر سوال مشحصی دارید، احتمالا این دو مرکز می‌تونن بهتون جواب بدن

موفق باشید

no14

خیلی ممنونم ازتون ?

پروژه‌ای از جانب
  • medienmacher
  •  بودجه‌گذار: اتحادیه‌ی اروپا
  •  بودجه‌گذار: وزارت کشور
  •  بودجه‌گذاران: کمیسیون  مهاجرت، پناهندگی و ادغام و کمیسیون  مبارزه با نژاد‌پرستی
بودجه‌گذار:
  • کمیته‌ی بین‌المللی نجات