پرستاری
سلام بعنوان فرد دارای معلولیت میخوام به آلمان مهاجرت کاری کنم سوالم این هست ک آیا امکان مراقبت پرستار بصورت ۲۴ ساعتی هست و اینک هزینه هاش دولت پرداخت میکنه یا نصف نصف یا کلا بر عهده ی خود فرده ؟
8 نظرات
سلام بعنوان فرد دارای معلولیت میخوام به آلمان مهاجرت کاری کنم سوالم این هست ک آیا امکان مراقبت پرستار بصورت ۲۴ ساعتی هست و اینک هزینه هاش دولت پرداخت میکنه یا نصف نصف یا کلا بر عهده ی خود فرده ؟
پاسخ (8)
سلام و روزتون به خیر
ببخشید که با تاخیر جواب میدم. میزان پولی که بیمه میده برای پرستار، بستگی به میزان معلولیت شما داره.
معمولا اینطوریه که بهتون کارت معلولیت میدن بعد از معاینه و چکآپ پزشکی و بسته به درجهی معلولیت، میتونید از خدمات پرستاری در منرل استفاده کنید.
سلام وقتتون بخیر باشه
این بیمه در صورتیکه شهروند اونجا باشم شاملم میشه یا اگ پیشنهاد کاری دریافت کنم از آلمان یا برای جستجوی کار بیام آلمان و اقامت داشته باشم بازم شاملم میشه؟
سلام
در صورتی که با قرارداد کاری اینجا بیاین، قاعدتا بیمهی دولتی دارید که بخشیاش رو کارفرما پرداخت میکنه و بخشیاش از حقوقتون کسر میشه. این بیمه شامل هزینهی پرستاری از افراد دارای معلولیت هم میشه.
اما اگر با ویزای جستجوی کار بیاین، خودتون باید خودتون رو بیمهی خصوصی کنید و برای پرستاری باید بیمهی جداگانه بگیرید.
سلام
بابت پاسخگوییتون خیلی ممنونم
اینک واقعا ک از رسانه ها و افراد میشنویم ک میگن دولت آلمان برای افراد دارای معلولیت ارزش قائله و ساپورتشون میکنه و رسیدگی میکنه حقیقت داره یا خیر؟
و ممنون میشم یه سایت معتبر یا پیج اینستاگرامی معرفی کنین ک من بتونم همه جانبه راجبه شرایط افراد دارای معلولیت و نحوه زندگی و امکانات و شرایط زندگیشون تحقیق کنم
سلام
بله، شرایط کمکهای دولتی و بیمه به معلولین نسبتا خوبه و به هیچوجه قابل مقایسه با مثلا ایران نیست.
در مورد سوال دومتون، من چیزی به زبان فارسی نمیشناسم متاسفانه. اگر چیزی به آلمانی یا انگلیسی پیدا کنم، به دردتون میخوره؟
سلام
بله مشکلی نیست اگ انگلیسی یا آلمانی باشه درباره آلمان و شرایط معلولین باشه مهمه ?
دو تا مرکز مشاوره هستن که میتونید بهشون ایمیل بزنید به انگلیسی یا آلمانی:
https://www.teilhabeberatung.de/artikel/ergaenzende-unabhaengige-teilha…
https://www.sunflower-care.org/de/pages/contact-us
اگر سوال مشحصی دارید، احتمالا این دو مرکز میتونن بهتون جواب بدن
موفق باشید
خیلی ممنونم ازتون ?