مشاهده‌ی این محتوا
abdullah
به‌روز‌رسانی شده:
پیوند خانواده

پیوست خانواده

سلام وقت بخیر میخواستم بپرسم که با قبولی 25abs 2 subsidiärer Schutz ایا میتوانم همسرم را به المان بیاورم ۵سال کار می کنم وقرداد دائمی دارم و لونم ۲۵۰۰یور نتو هستش و Hauptschulabschluss هم دارم 

14 نظرات

پاسخ (14)

Profile Picture
Golshan (Community manager)
سلام و روزتون به خیر با این اقامت، فقط در شرایط استثنایی امکان الحاق خانواده دارید. ولی خب شما کار می‌کنید و این شرایط رو براتون خیلی راحت‌تر می‌کنه. فقط یک سوال، درخواست اقامت دایم کرده‌اید؟ چون اگر اقامت دایم بگیرید، دیگه هیچ مشکلی نیست
abdullah
سلام مرسی از پاسخ شما برایEinbürgerung درخواست دادم الان ۷ماه میشه ولی برای Niederlassungs نه چون مدرک B1میخواد که من ندارم من Hauptschuleabschluss دارمم. یه سوال با Abschiebung verboten میشه پیوند خانواده انجام داد چون یکی از دوستانم این قبولی رو داره و گفتم که از شماه بپورسم
Profile Picture
متاسفانه با نوع اقامت ایشون ممکن نیست. چون در واقع ایشون پناهنده محسوب نمیشن. تا وقتی نوع اقامتشون تغییر نکنه، این امکان رو ندارن
abdullah
شرایط استثنایی مثلا چی مواردی باید داشته باشم که بشود
Profile Picture
شرایط دقیقی توضیح داده نشده براش. مثلا اینکه بتونید ثابت کنید در جای دیگه‌ای امکان زندگی با همسرتون رو ندارید. یه نکته‌ی مهم: شما پیش از ارایه‌ی درخواست پناهندگی ازدواج کرده بودید یا تازه الان می‌خواین ازدواج کنید؟
Profile Picture
به نظر من خوبه که با یک مرکز مشاوره صحبت کنید. کدام شهر زندگی می‌کنید؟
abdullah
۱۰ ماه میشه که ازدواج کردم ایا وکیل بگیرم میتونه کمکم کنه یا نه و خانم دبی زندگی می کنه
abdullah
در ایالت Thüringen
Profile Picture
خب، این یک مقدار کار رو سخت می‌کنه. چون حتی کسانی که پناهندگی‌شون هم قبول میشه، در صورتی می‌تونن درخواست الحاق خانواده کنند که قبل از ارایه‌ی درخواست پناهندگی ازدواج کرده باشند. خوبه که از یک مرکز مشاوره کمک بگیرید. ولی من فکر می‌کنم در نهایت وقتی تابعیت آلمانی بگیرید، می‌تونید همسرتون رو بیارید. وضعیت پرونده‌ی تابعیت‌تون در چه حاله؟ بهتون گفتن چقدر طول می‌کشه؟
Profile Picture
به نظرم خوبه که مشاوره بگیرید، اگر راهی وجود داشته باشه، وکیل بهتون میگه. مرکز مشاوره می‌شناسید در شهر خودتون؟
abdullah
نه نمیشناسم میشه یکی برای من معرفی کنید
Profile Picture
کدام شهر بزرگ در ایالت Thüringen بهتون نزدیکه؟
abdullah
Gera
Profile Picture
توی این لینک لیست موسسات مربوطه تو شهرتون هست: https://www.fluechtlingsrat-thr.de/kontakte-regional-region/gera لطفا اگر از هیچ‌کدوم جواب مشخصی نگرفتین، به من خبر بدین که جایی رو مثلا تو لایپزیک پیدا کنم
پروژه‌ای از جانب
  • medienmacher
  •  بودجه‌گذار: اتحادیه‌ی اروپا
  •  بودجه‌گذار: وزارت کشور
  •  بودجه‌گذاران: کمیسیون  مهاجرت، پناهندگی و ادغام و کمیسیون  مبارزه با نژاد‌پرستی
بودجه‌گذار:
  • کمیته‌ی بین‌المللی نجات