مهاجرت قانونی به آلمان

چگونه به شکل قانونی میتوانم برای زندگی به آلمان بروم؟

همه شهروندان خارجی که برای زندگی کردن به آلمان می آیند نیاز به اجازه اقامت دارند اما اگر مدت زمان کوتاهی بخواهید در آلمان بمانید، فقط نیاز به ویزا دارید. شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا از این قانون معاف هستند و برای ورود و زندگی و تحصیل در آلمان نیاز به ویزا و یا اجازه اقامت ندارند.
از مارچ سال ۲۰۲۰، قوانین جدید مهاجرت در آلمان اعمال می شود. همه اطلاعات در مورد این قانون جدید را می توانید در بخش «شرایط قانونی آمدن به آلمان و اجازه اقامت از مارچ ۲۰۲۰» در پائین این صفحه بخوانید. اگر مایل هستید طبق قوانین جدید درخواست اجازه اقامت کنید، باید اولین قدم ها را از حالا بردارید و دنبال آماده کردن مدارک مورد نیاز باشد.
اگر به عنوان پناهجو و یا هم از طرق غیر قانونی به آلمان وارد شده‌اید،  به صفحه «اجازه اقامت برای پناهجویان» مراجعه کنید و تمام اطلاعات ضروری را بیابید.

راه های قانونی برای کسب اقامت در آلمان

انجام دوره‌های آموزشی فنی‌حرفه‌ای (Ausbildung)

تحصیل در دانشگاه های آلمان

یافتن کار در آلمان

کار کردن در آلمان

کارت آبی اتحادیه اروپا

ایجاد کسب کار شخصی در آلمان

انجام شغل‌های تحقیقاتی

ویزای آلمان برای پیوستن به خانواده

کجا میتوانم درخواست ویزا و یا اقامت آلمان کنم؟

شرایط دریافت ویزا و اقامت آلمان طبق قانون جدید مهاجرت بعد از مارچ ۲۰۲۰

آموزشی فنی‌ حرفه‌ای در آلمان Ausbildung

تحصیل در دانشگاه های آلمان

ویزا واقامت آلمان برای یافتن کار برای افراد دارای مدرک تحصیلی

ویزای آلمان برای یافتن دوره های آموزشی فن و حرفه Ausbildungsplatz

ویزا آلمان برای اقدامات لازم برای بررسمیت شناخته شدن مدارک آموزشی و تحصیلی شما درآلمان

ویزا و اقامت برای کار و اشتغال در آلمان برای افراد تحصیل کرده

کارت آبی اتحادیه اروپا

ایجاد کسب و کار مستقل در آلمان

ویزا و اقامت آلمان برای کارهای تحقیقاتی

ویزای آلمان برای پیوستن به خانواده

کجا میتوانم درخواست ویزا و یا اقامت آلمان کنم؟

مهم

اگر شما شهروند یکی کشورهای اتحادیه اروپا، ایسلند، لیختن اشتاین، سوئیس یا نروژ هستید، نیازی به اجازه اقامت برای آموزش، تحصیل و کار در آلمان ندارید.