24 AufenthG oturumu nasıl normal bir oturuma çevrilir
Merhaba daha öncede yazdım verdiğiniz bilgi için teşekkürler,sayfanızı kontrol ettim ama tam detaylı bir bilgiye sahip olamadım.eşim 24 aufenthg bir oturuma sahip bu oturumu değiştirmesi için neler yapmalı,B1 Almanca sertifikası var ve entegrasyon kursundan aldığı bir belge var,nasıl bir yol izlemeli ve çalıştığı iş yerinden bir iş davetiyesi yolladı işveren balık restoranı işletiyor,bu aile birleşimi için red yediğimiz vizeyi olumlu etkilermi,oraya gidip devlet kuruluşlarından herhangi bir yardım almayacağım, yaklaşık 2 yıl oluyor hep böyle bekliyorum sonucu ve bundan dolayı pek haraket edemiyorum. Teşekkürler 🙏
3 Yorumlar
Yanıtla (3)
Merhabalar,
Öncelikle kullanıcı adınızı gerçek ismizinle örtüşmeyen bir takma ad ile değiştirmenizi rica edeceğim.
Maalesef önceki sorularınıza erişemediğim için durumunuzu tam olarak kavrayabilmiş değilim. Sizden ricam, hangi aile üyesinin şu an hangi statü ile nerede bulunduğu, bunun ne kadardır sürdüğü, maksadın tam olarak ne olduğu (Almanya'daki eş için statü değişikliği ve ardından sizin için aile birleşimi gibi anlıyorum), daha önce yaptığınız başvurular hakkında anlaşılır şekilde bilgi vermenizdir. Bunun ardından sizi konu ile ilgili uzmanlık sahibi çalışma arkadaşlarıma yönlendireceğim.
Şimdilik iyi günler dilerim!
Eşim ukranyalı 24 aufenthg oturumuna sahip oturumu degisitmek istiyor değiştirmesi için neler yapmalı bu oturum üzerinde aile birleşimi vizesine başvurduk ama red verdiler evlilik savaştan sonra olduğu için ve çalıştığı restorant sahibi bir iş davetiyesi gönderdi oraya gelirse eğer devletten herhangi bir yardım almamam için bu aile birleşimi vizesini olumlu etkilermi ve benden tekrar evrak isterlermi iş için gastorimi sertifikası bende bulunmuyor çünkü teşekkürler
Çok kıymetli kullanıcımız,
Veri güvenliğiniz için kullanıcı adınızı bir takma ad ile değiştirmenizi tekrar rica edeceğim.
Sorunuza daha iyi yanıt verebilmek için yazdığınız metnin biraz daha anlaşılır olmasına ihtiyacımız var. Ancak şunu anlıyorum:
Eşinizin durumu (Ukraynalı, Almanya'da bulunuyor)
Sizin durumunuz (Türkiye’de):
Eşinizin durumu ve statü değişikliği olanakları konusunda çalışma arkadaşımız @LIFE Initiative size yanıt verecektir. Kendilerinden gelecek yanıta göre ben de aile birleşimi konusunda bilgilendirme yapacağım.
Şimdilik iyi günler dilerim!