İçeriğe geç
Seybanozy
Güncellendi:
Engelle Yaşamak

%90 Ağır Engelli oğlum hakkında

Merhaba, ben şuan Almanya' dayım. Buraya iltica ettim. Oğlum %90/99 ağır engelli, Türkiye den raporu var. Nadir bir rahatsızlığı var. Dünyada 150-200 civarı hasta var, genetik sendromu var. Şuan kamplarda kalıyoruz, oldukça da zorlanıyoruz, bağışıklığı iyice düştü sürekli hasta oluyor, dışarda doktorlara sigortamiz olmadığı için götüremiyoruz.  Birçok bölümden takip e alınması gerekli, nasıl bir yol izlememiz lazım. ( Sigorta konusunda kamptqkisosyal yardım edip hızlandıracagim dedi ama halen bekliyor uz)

2 Yorumlar

Yanıtla (2)

Profile Picture
Su Parlak_Moderator
Merhabalar @Seybanozy , Bize ulaştığınız için teşekkürler. Platformumuzdaki uzmanımız Veli Filar size bu konuda yardımcı olacaktır, kendisini gönderiye etiketliyorum:
Profile Picture
Veli Filar
Almanyanın neresinde kalıyorsunuz? Belki yardım edebilecek kurumlar olabilir. Eğer söylerseniz, bakabilirim.
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu