İçeriğe geç
mst3253
Güncellendi:
Denklik

Denklik

merhaba? Bir konu hakkında sizin bilgilerinize ihtiyacım var.Kendim şuan almanyadayım iltica ettim.Şimdi ön lisans anestezi teknikeriyim üniversiteyi 4 üzerinden 3.01 not ortalaması ile bitirdim.Kendim burda mesleğimi icra etmek istiyorum onun için nasıl denklik alırım ya da ausbulding yaparım.Bana yardımcı olabilir misiniz.
3 Yorumlar

Yanıtla (3)

Profile Picture
Su Parlak_Moderator
Merhabalar @mst3253 , Sorunuzu farklı bir yazı formatı yazarak sorduğunuz için metnin tamamını göremiyorum maalesef. Yeni bir gönderi olarak normal metin şeklinde paylaşırsanız çok sevinirim. Gönderinizi bekliyorum. Sevgiler, Su
mst3253
merhaba? Bir konu hakkında sizin bilgilerinize ihtiyacım var.Kendim şuan almanyadayım iltica ettim.Şimdi ön lisans anestezi teknikeriyim üniversiteyi 4 üzerinden 3.01 not ortalaması ile bitirdim.Kendim burda mesleğimi icra etmek istiyorum onun için nasıl denklik alırım ya da ausbulding yaparım.Bana yardımcı olabilir misiniz.
Profile Picture
Su Parlak_Moderator
Merhabalar diğer gönderinizde bu konuyla ilgili yanıt verdim. Sevgiler, Su
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu