İçeriğe geç
Ardaakin
Güncellendi:
Diğer Konular

İltica

Ben 3 gün önce iltica etmek için bams ofisine başvurdum ve şu an Türkiyeye iade edilmek istiyorum yani geri dönmek istiyorum izlemem gereken adımlar nelerdir?

1 Yorumlar

Yanıtla (1)

Profile Picture
Su Parlak_Moderator
Merhabalar @Ardaakin , Öncelikle sorunuz için teşekkürler. Avukatınıza bu konuda danıştınız mı? Sizi konuyla ilgili olarak mülteciler için ücretsiz hukuki danışmanlık veren merkezlere yönlendirmek isterim: https://www.proasyl.de/asylberatung/ Paylaştığım linkte bu alanda hizmet veren Pro Asyl adlı kurumun iletişim adresi mevcut. Bir an önce kendilerine ulaşmanızı öneririm. Çeviri talebinde bulunabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışacaklardır. E‑Mail: beratung@proasyl.de Eğer yanıt alamazsanız bunu bana bildirmenizi rica edeceğim. Öyle bir durumda farklı bir yol izleriz. İyi günler dilerim, Su
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu