İçeriğe geç
Ana sayfaya geri dön
merve1234
Güncellendi:

Vize Süreci

Merhaba eşim ve ben ulusal vizeye başvurduk ön onaylı 19 f vizesi, eşim lisans mezunu aşçı ön onayı var. Ben ise yüksek lisans mezunu hemşireyim aile birleşiminden dolayı başvurdum. İkimizinde almanca dil bilgisi yok işveren Türk firma. Eşimin brüt saatlik ücreti 16 euro.  7 haziranda idataya evrak teslimi gerçekleştirdik fakat hala pasaportlar gelmedi. Ters giden bir şeyler olabilir mi vize çıkma olasılığı nedir?. Teşekkürler.

1 Yorumlar

Yanıtla (1)

Profile Picture
Eren__(support)

Merhabalar,

Eğer çalışacağınız iş Almanca bilgisi gerektirmiyorsa gerekli dil bilgisine sahip olmamanız bir engel teşkil etmeyecektir. Fakat forum olarak konsolosluk ve aracı kuruluş tarafından yürütülen işlemler konusunda maalesef bir bilgimiz ve erişimimiz bulunmamaktadır. Aracı kuruluşa yazmanız daha sağlıklı bir bilgiye erişmenizi sağlayacaktır.

İyi günler dilerim.

Yanıtla
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu