Перейти до вмісту
Анастасия Ятченко
Оновлено:
Проживання та переїзд

24 параграф

Доброго дня, є питання маю я права ще раз оформити 24 параграф, якщо пів року назад їздила вже і мені дали fiktionsbescheinigung , але потім в мене сталося горе і я повернулася додому в Україну. Документ в мене забрали роботодавці, сказали що випишуть. Можу я ще раз приїхати і оформити 24 параграф? 

1 коментарі

Відповіді (1)

Kateryna Scheffler
Доброго дня @Анастасия Ятченко . Вітаю Вас на нашому форумі. Загалом Ви можете повернутися назад до Німеччини і зареєструватися тут. Детальну інформацію про це Ви знайдете за цим посиланням: https://handbookgermany.de/uk/ukraine-info?temu=viizd---vizd#faq_2893. Але перед Вашою поїздкою до Німеччини переконайтеся, чи приймає вона біженців з України. Оскільки наразі багато із федеральних земель досягли свого ліміту і не взмозі приймати нових людей. Я бажаю Вам всього найкращого! Катерина
Проєкт від
  • medienmacher
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)