Переїзд
Доброго Дня мені я надіслала лист для переїзду у відділ ауслендебіхьорде де я прописана , мені надійшла така відповідь (Sehr geehrte Frau Yashchuk,
danke für ihre Mitteilung.
Eine Anmeldung für Berlin können wir nicht durchführen. Sie müssen sich hierfür an das Einwohnermeldeamt im zuständigen Stadtteil von Berlin wenden.
Die Abmeldung in Kaiserslautern, erfolgt dann durch eine automatische Rückmeldung von Berlin, sobald sie sich dort angemeldet haben.
Mit freundlichen Grüßen)
що мені робити далі , в інтернеті ніяк не можу знайти електронну адресу ауслендебіхьорде
1 коментарі
Відповіді (1)
Доброго дня, yaros.yaa!
Я не знаю, якого саме листа Ви надіслали, але у відповіді стоїть "Anmeldung" (реєстрація), а Ви повинні були подати "Umverteilungsantrag" (заяву на перерозподіл до іншої федеральної землі).
Вас зрозуміли так, що Ви хочете зареєструватися у новій квартирі і на основі цього дали Вам відповідь. А Вам не треба реєструватися у новій квартирі (поки що): Вам потрібно отримати дозвіл для переїзду з однієї федеральної землі до іншої федеральної землі.
Тобто, скасувати "ценз осілості" (Wohnsitzauflage aufheben), а для цього потрібно подати заяву на перерозподіл (Umverteilungsantrag stellen).
Міла