Перейти до вмісту
Повернутися до огляду
yaros.yaa
Оновлено:

Робота

Доброго дня ауслендебіхьорде моєї землі передали документи на переїзд за робочим контрактом до Берліну , я не знаю скільки чекати відповіді але робочий контракт починається вже за тиждень 

сквжіть будь ласка що робити в такому випадку якщо відповіді ще немає а працювати вже треба ? 

1 коментарі

Відповіді (1)

Profile Picture
Міла_Волонтерка_Модераторка

Доброго дня, yaros.yaa!

На Ваше питання "Скільки чекати?" я Вам відповіла у гілці Доброго дня ! Ауслендебіхьорде мого міста подали документи в ауслендебіхьорде Берліна на мій переїзд . Скажіть будь ласка скільки приблизно потрібно буде чекати відповідь ? Скільки часу зазвичай це триває ? Дякую  | Together in Germany (together-in-germany.de).

Вам треба повідомити про це працедавцю, бо Ви не маєте права переїздити без згоди обох Відомств у справах іноземців. Працедавець повинен бути проінформований про права та обов'язки людей, які отримують 24 параграф та, відповідно, наймати працівників та працівниць відповідно до законодавчих реалій тимчасового захисту.

Міла

Відповісти
Проєкт від
  • medienmacher
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)