Перейти до вмісту
yaros.yaa
Оновлено:
Проживання та переїзд

Робота

Доброго дня ауслендебіхьорде моєї землі передали документи на переїзд за робочим контрактом до Берліну , я не знаю скільки чекати відповіді але робочий контракт починається вже за тиждень 

сквжіть будь ласка що робити в такому випадку якщо відповіді ще немає а працювати вже треба ? 

1 коментарі

Відповіді (1)

Profile Picture
Міла_Модераторка

Доброго дня, yaros.yaa!

На Ваше питання "Скільки чекати?" я Вам відповіла у гілці Доброго дня ! Ауслендебіхьорде мого міста подали документи в ауслендебіхьорде Берліна на мій переїзд . Скажіть будь ласка скільки приблизно потрібно буде чекати відповідь ? Скільки часу зазвичай це триває ? Дякую  | Together in Germany (together-in-germany.de).

Вам треба повідомити про це працедавцю, бо Ви не маєте права переїздити без згоди обох Відомств у справах іноземців. Працедавець повинен бути проінформований про права та обов'язки людей, які отримують 24 параграф та, відповідно, наймати працівників та працівниць відповідно до законодавчих реалій тимчасового захисту.

Міла

Проєкт від
  • medienmacher
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)