Перейти до вмісту
Vania
Оновлено:
Інше

Життя

Добрий день,скажіть будь ласка я отримав 14 березня дозвіл на роботу,документ має назву 

Vollzug des Aufenthaltsgesetzes (AufenthG);

Bescheinigung zum ausländerrechtlichen Status,коли я отримаю вже пластиковий Внж,мені потрібно чекати від них листа,чи мені потрібно самому їм написати?

1 коментарі

Відповіді (1)

Profile Picture
Міла_Модераторка
Доброго дня, vania! Напишіть, будь ласка, як називається Ваш дозвіл на роботу (або можете мені скинути фото у приватні повідомлення), тому що так, як Ви назву написали, то це "Виконання Закону про дозвіл на перебування: Довідка про правовий статус іноземців". Ця назва, на жаль, нічого мені не говорить щодо дозволу на працевлаштування. Я не можу Вам надати інформації щодо термінів отримання дозволу на перебування, бо це - відповідальність кожної установи окремо. Коли Ви подали документи на отримання тимчасового захисту? Чи видали Вам який-небудь документ, що засвідчує, що ця установа отримала документи від Вас та строк їх розглядання? Якщо ні та пройшло досить багато часу, а від них відповіді немає, то так, напишіть їм (це тільки у тому випадку, коли вони самі усно або письмово не назвали Вам строки отримання документів). Іноді вони пишуть, що "будь ласка, не турбуйте нас з питаннями. Ми самі зв'яжемося з Вами". Так що загляніть у свої документи щодо цього та звертайтеся, коли ще виникнуть питання. Усього найкращого! Міла
Проєкт від
  • medienmacher
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)