مشاهده‌ی این محتوا
Zabih-Aaber
به‌روز‌رسانی شده:
غیره

دابلین

سلام وقت تان بخیر من تقریبا شش ماه میشه آلمان آمدم قبل از آمدن ویزه و اثر انگشت پناهنده گی کشور رومانی داشتم چون شرایط رومانی بد بود بصورت غیر قانونی وارد آلمان شدم فعلا هم در پروسه دابلین هستم چهار از شش ماه گذشته و دوماه باقی مانده . من در انترویو دابلین گفتم که پاسپورتم رومانی هست گفتم که پاسپورت پیشم نیست بعد یکی از دوستانم پاسپورت را از رومانی آورد. حال بعد شش ماه اگر پاسپورت را به اداره مهاجرت بفرستم مشکلی که پیش نمیاید ویزه که از کشور رومانی داشتم سه ماه بود یعنی Expire شده یعنی پروسه دابلین مرا همزمان با ویزه و اثر انگشت حساب می کنند یا خیر ؟

4 نظرات

پاسخ (4)

Profile Picture
Golshan (Community manager)
سلام لطفا قبل از هر کاری با وکیل مشورت کنید. من وکیل نیستم و واقعا نمی‌تونم بگم چه کاری درسته. در کدام شهر زندگی می‌کنید؟
Zabih-Aaber
به‌روز‌رسانی شده:
سلام تشکر از پاسخ شما . من شهر Heddesheim ایالت بادن ورتمبرگ زنده گی می کنم . و شهر Mannheim هم خیلی فاصله کمی دارد اگر وکیل خوب یا مرکز مشاوره معرفی کنید خیلی خوب میشود. تشکرازشما .
Profile Picture
Golshan (Community manager)
اینجا رو من در مانهایم می‌شناسم که می‌تونید بهشون مراجعه کنید: https://mannheim.asylcafe.de/
Zabih-Aaber
بسیار تشکر
پروژه‌ای از جانب
  • medienmacher
  •  بودجه‌گذار: اتحادیه‌ی اروپا
  •  بودجه‌گذار: وزارت کشور
  •  بودجه‌گذاران: کمیسیون  مهاجرت، پناهندگی و ادغام و کمیسیون  مبارزه با نژاد‌پرستی
بودجه‌گذار:
  • کمیته‌ی بین‌المللی نجات