مشاهده‌ی این محتوا
بازگشت به نمای کلی
Gulaqa__Yaqubi_

گواهینامه رانندگی

سلام، این مساله پاین باعث ناراحتی ام شده، لطفا مشوره بدهید.

من یعقوبی هستم و از افغانستان امدم. چهار ماه قبل، مدرک رانندگی افغانی خود را ترجمه کرده به اداره رهنمایی رانندگی در ایالت بادن ورتمبرگ بردم و دیروز یک نامه از انها دریافت کردم که جهت پروسس جواز رانندگی ام، من باید یک تصدیقنامه(برایی تایید مدرک رانندگی ام) از اداره رانندگی افغانستان به اداره اینها الی ماه جون 2025 بیاورم تا کار هایم را پروسس کنند. من این نامه تاییدی جواز رانندگی افغانی ام را از افغانستان به دلایلی گرفته نمیتوانم. 

1. حالا به نظر شما چطور اداره رهنمایی رانندگی ایالت بادن بادن را مطلع سازم که من نامه اضافی برای تایید مدرک رانندگی افغانی ام حاضر نمیتوانم؟ 

2. حالا که نامه تاییدی از افغانستان اورده نمیتوانم، تصمیم اداره رانندگی این ایالت ممکن است چه باشد؟

3. در ضمن اگر فعلا بدون اطلاع اداره راهنمایی رانندگی این ایالت، خودم بروم به یک مدرسه رانندگی ثبت نام کنم، و کل پروسه اموزش رانندگی را از نو بیاموزم، برای من مشکل ساز میشود؟ یا میتوانم کارم به پیش ببرم؟

ممنون از وقت و مشوره شما

با احترام یعقوبی

4 نظرات

پاسخ (4)

Profile Picture
Golshan__(Community_manager)

سلام و روزتون به خیر

میشه بفرمایید عنوان نامه دقیقا چیه؟

اگر بخواین، می‌تونید عکس نامه رو برای من به این آدرس ایمیل بفرستید؛

fayal@neuemedienmacher.de

پاسخ دهید
Profile Picture

سلام و روزتون به خیر

من نامه رو دیدم. 

امکانش رو دارید که از کنسولگری افغانستان برای گرفتن چنین نامه‌ای اقدام کنید؟ تا جایی که من اطلاع دارم، کنسولگری در مونشن خیلی کارهای اداری رو انجام میده. اگر نمی‌تونند چنین گواهی‌ای از افغانستان به شما بدن، باید بهتون یه نامه بدن که توش نوشته شده باشه امکان صدور چنین گواهی‌ای وجود نداره و شما اون رو برای اداره‌ی رانندگی بفرستید. 

در مورد سوال آخرتون، اجازه بدید که مطمین بشم، براتون می‌نویسم دوباره

پاسخ دهید
Profile Picture

یک سوال دیگه: گواهینامه‌تون رو «ترجمه‌ی رسمی» کرده بودید؟ یعنی مهر تایید داشته که این گواهینامه اصل بوده؟ 

پاسخ دهید
Profile Picture
به‌روز‌رسانی شده:

امیدوارم که بتونید از کنسلوگری در مونیخ نامه‌ای بگیرید که مشکل رو حل کنه

در عین حال، می‌تونید از اول برای کلاس رانندگی ثبت‌نام کنید و مثل کسی که رانندگی بلد نیست، دوره‌ی تیوری و عملی رو بگذرونید (البته از اونجایی که شما رانندگی بلد هستید، تعداد ساعات کمتری مورد نیازه ولی یه حداقلی رو باید بگذرونید). اما خب هزینه‌ش یه مقدار زیاده که باید خودتون پرداخت کنید یا اگر جاب‌سنتری هستید، تلاش کنید که از جاب‌سنتر پولش رو بگیرید. اگر قانع‌شون کنید که برای شغل آینده‌تون به گواهینامه احتیاج دارید، ممکنه پول کلاس رو بدن. 

از نظر اداره‌ی رانندگی، هیچ مشکلی نیست که شما از اول دوره رو بگذرونید. مسیله فقط پولیه که باید پرداخت کنید. 

پاسخ دهید
پروژه‌ای از جانب
  • medienmacher
  •  بودجه‌گذار: اتحادیه‌ی اروپا
  •  بودجه‌گذار: وزارت کشور
  •  بودجه‌گذاران: کمیسیون  مهاجرت، پناهندگی و ادغام و کمیسیون  مبارزه با نژاد‌پرستی
بودجه‌گذار:
  • کمیته‌ی بین‌المللی نجات