مهاجرت
با سلام و خسته نباشید
من دارای دولدونگ می باشم و دو دادگاه قبلی را منفی گرفتم حالا میخواهم به اسپانیا مهاجرت کنم ، آیا راهی برای قانونی وارد شدن به اسپانیا می باشد ؟
با سلام و خسته نباشید
من دارای دولدونگ می باشم و دو دادگاه قبلی را منفی گرفتم حالا میخواهم به اسپانیا مهاجرت کنم ، آیا راهی برای قانونی وارد شدن به اسپانیا می باشد ؟
سال گذشته که من وکیل داشتم به من گفته بود که کشور آلمان سه کشور (یا کشور سومی ) را برای اقامت معرفی می کند و من اگر یکسال در ان کشور بمانم و زبان یاد بگیرم اقامت خواهم گرفت . ایا اطلاعی از این قانون دارید ؟ با تشکر
من تا به حال چنین چیزی نشنیدم.
همکارانم در @LIFE__Initiative احتمالا بتونن بهتون جواب بدن
سلام. ممنون از سوالتون. در نظر داشته باشید که این جوابها قطعی نیستند، چون ما از وضعیت دقیق شما اطلاعی نداریم و نمیتونیم بهتون مشاورهی حقوقی بدیم.
شما میتونید در اسپانیا درخواست پناهندگی بدین، اما باید توجه داشته باشین که مقررات دوبلین براتون اعمال خواهد شد. به این معنی که اسپانیا ممکن است خودش رو مسئول رسیدگی به درخواست شما ندونه و شما را به آلمان برگردونند.
https://life-initiative.org/hgt-dublin-verfahren-12-2024-en/
گزینه دیگه اینه که از سفارت اسپانیا در آلمان برای دریافت ویزا اقدام کنید، مثلاً به عنوان نیروی کار متخصص یا برای ادامه تحصیل. با این حال، از آونجایی که ما وضعیت دقیق شما را نمیدونیم، نمیتونیم بگیم که آیا همه شرایط لازم را دارین یا نه.
قدم بعدی چیه؟
یک مرکز مشاوره پیدا کنید:
adressen.asyl.net
life-initiative.org
دریافت مشاوره آنلاین:
داوطلبان سازمان LIFE Initiative ممکنه بتونن برای مشکل شما مشاوره آنلاین (به زبان انگلیسی یا آلمانی) دهند. اگر علاقهمند هستید، با ما تماس بگیرید:
life-initiative.org/en/support
امیدوارم این اطلاعات براتون مفید باشد. اگر سؤالات بیشتری دارید، لطفاً اطلاع دهید.
با احترام
ونسا
سلام و روزتون به خیر
متاسفانه من از قوانین داخلی اسپانیا اطلاعی ندارم. اما قاعدتا یکی از راههای قانونی مهاجرت، باید پیدا کردن کار باشه. چنین امکانی دارید؟