مشاهده‌ی این محتوا
بازگشت به نمای کلی
Fazel3363

مهاجرت

با سلام

اینجانب معلول شدید اعصاب و روان هستم و فوق لیسانس زبان انگلیسی هستم و متاهل و دارای۳فرزند هستم و دارای کارت بهزیستی هستم میخواستم بدونم که برای مهاجرت از کدام طریق اقدام کنم برای تحصیل یا پناهندگی یا کدام چیز چون اینجا بطور غیر مستقیم از طریق شهروندان امنیت جانی ندارم و دولت هم در مواردی که میبیند معلولم حمایت نمیکند و بی توجه است و بطورغیر مستقیم در خطرم لطفا کمک کنید

3 نظرات

پاسخ (3)

Fazel3363

و ۴۱سال سن دارم

پاسخ دهید
Profile Picture
Golshan__(Community_manager)

سلام و روزتون به خیر

بسته به شرایطی که دارید، خودتون باید تصمیم بگیرید که چه نوع مهاجرتی رو انتخاب می‌کنید. اگر شرایط گرفتن ویزای تحصیلی دارید، می‌تونه انتخاب خوبی باشه. ولی با توجه به اینکه متاهل هستید و با خانواده می‌خواین مهاجرت کنید، باید ببینید امکان مالی این کار رو دارید یا خیر. 

در مورد پناهندگی، من اجازه ندارم مشاوره‌ای بهتون بدم. چون هنوز پناهجو و در آلمان نیستید. فقط می‌تونم اینو بگم که برای ثبت درخواست پناهندگی باید در خاک آلمان باشید، از جای دیگه‌ای نمی‌تونید اقدام کنید. 

پاسخ دهید
Profile Picture
Golshan__(Community_manager)

الان دیدم که سن‌تون رو هم ذکر کردید. برای مهاجرت تحصیلی، در سن شما شاید کار ساده‌ای نباشه که پذیرش بگیرید. در واقع دانشگاه باید قبول کنه که با توجه به رزومه‌ای که دارید، برای مثال بهتون پذیرش دکترا بده. 

پاسخ دهید
پروژه‌ای از جانب
  • medienmacher
  •  بودجه‌گذار: اتحادیه‌ی اروپا
  •  بودجه‌گذار: وزارت کشور
  •  بودجه‌گذاران: کمیسیون  مهاجرت، پناهندگی و ادغام و کمیسیون  مبارزه با نژاد‌پرستی
بودجه‌گذار:
  • کمیته‌ی بین‌المللی نجات