مشاهده‌ی این محتوا
بازگشت به نمای کلی
Mostafa25

پاسپورت

سلام ، من مصطفی هستم. چهار سال می شود با خانواده در آلمان هستیم و قبولی یا پناهندگی subsidiär Schutz 25 Abs 2 داریم سوال ما این است که اگر ما برویم درخواست پاسپورت کنیم در سفارت افغانستان در منشن مشکلی در پرونده پناهندگی ما به وجود نمی آید ؟ چونکه تاریخ پاسپورت های یونان ما دارد خلاص می شود گرچه بچه های ما پاسپورت های خاکستری دارن یا گرفتن فقط از ما مانده است اما معلوم نیست که به همه پاسپورت خاکستری بدهند یا تمدید کنند و ما مجبور هستیم پاسپورت افغانستانی بگیرم، آیا مشکلی پیش نمی آید ؟ از لحاظ قانونی ؟ و یک سوال دیگه اینکه بچه کوچک ما اینجا به دنیا آمده و Geburtsurkunde از آلمان دارد آیا ما می توانیم برای او از سفارت تذکره بگیریم ؟

تشکر از زحمات شما 

8 نظرات

پاسخ (8)

Golshan

سلام

میشه بفرمایید چه نوع پاسپورتی از یونان دارید؟

پاسخ دهید
Mostafa25

پاسپورت آبی یا همان سیاسی سه ساله که یک سال دیگه وقت داره اما از بچه ها کم تر وقت داره فکر کنم دو سال 

پاسخ دهید
Golshan

چون از یونان پاسپورت پناهندگی داشتید، ممکنه اینجا هم دولت آلمان بهتون همون نوع پاس رو بده و ازتون نخوان که پاسپورت ملی افغانستان بگیرید. ولی راستش هیچ تضمینی نیست. هر اداره اقامت توی هر شهر، خودش تصمیم می‌گیره متاسفانه. ولی لطفا به هیچ وجه بدون مشوت با وکیل یا مشاور حقوقی به سفارت مراجعه نکنید. حتما قبلش با وکیل حرف بزنید و ببینید چه گزینه‌هایی پیش روتون هست. میشه بفرمایید کدام شهر زندگی می‌کنید؟

پاسخ دهید
Mostafa25

شهر Konstanz من شنیدم میگن اگر کیس پناهندگی سیاسی نباشه مشکلی نداره ؟مال کا حمایت فرعی است سیاسی نیست ، بازهم نمی دونم الان هم پاسپورت های یونان را دادن بهمون و اداره Ausländerbehörde گفت وقتی وقت این ها تموم شد به شما هم پاس خاکستری میدیم اما برای گرفتن تابعیت آلمان صددرصد پاس افغانستان رو میخان این درسته ؟

پاسخ دهید
Golshan

خب پس فعلا مشکلی نیست. بهتون پاس خاکستری میدن. 

برای تابعیت آلمانی هم فعلا نگران نباشید. هنوز چند سال مونده تا بتونید به امید خدا تابعیت بگیرید. تا اون موقع ممکنه یه چیزهایی تغییر کنه. ولی در کل مهم‌ترین چیز اینه که بتونن شما رو احراز هویت کنند. یعنی سندی داشته باشید که نشون بده شما همون فردی هستید که ادعا می‌کنید و اسمتون یا هویتتون جعلی نیست. بنابراین، در مواردی که فرد امکان داشتن پاسپورت ملی نداره، تذکره هم کفایت می‌کنه. 

پاسخ دهید
Golshan

برای مشاوره‌ی حقوقی رایگان، معتبر‌ترین جایی که می‌تونم توصیه کنم بهتون، اینجاست: 

https://www.uni-konstanz.de/refugee-law-clinic-konstanz/rechtsberatung-legal-support/

مرکز مشاوره‌ی وابسته به دانشگاه که دانشجویان حقوقی راه‌اندازی کردن. متاسفانه امکان زبان فارسی ندارن. انگلیسی و آلمانی حرف می‌زنن. ممکنه اگه ازشون بخواین، بتونن براتون مترجم هم پیدا کنن. 

پاسخ دهید
Mostafa25

تشکر از اینکه راهنمایی کردید، موفق باشید خداحافظ 

پاسخ دهید
Golshan

خواهش می‌کنم. وظیفه بود. موفق باشید

اگر از اون مرکز جوابی نگرفتید، لطفا به من خبر بدید که جای دیگه‌ای رو پیدا کنم

پاسخ دهید
پروژه‌ای از جانب
  • project by hbg
  •  بودجه‌گذار: اتحادیه‌ی اروپا
  •  بودجه‌گذار: وزارت کشور
  •  بودجه‌گذاران: کمیسیون  مهاجرت، پناهندگی و ادغام و کمیسیون  مبارزه با نژاد‌پرستی
بودجه‌گذار:
  • کمیته‌ی بین‌المللی نجات