مشاهده‌ی این محتوا
بازگشت به نمای کلی
Vida

تمدید اقامت بند ۲ ماده ۲۲ و یا تغییر آن

سلام وقت به خیر 
من و خانواده ام سال ۲۰۲۴ با ویزای بشردوستانه (به واسطه شوهرم) به المان آمدیم و اقامت سه ساله داریم. من بعد از اتمام دوره B1 المانی در دوره آموزش زبان دانشگاه کلن پذیرفته شدم. می خواهم بعد از پایان دوره زبان در دوره دکتری درس بخوانم. 
از شما برای سه تا سوال درخواست کمک دارم
۱. اقامت بشردوستانه بعد از سه سال برای چه مدت تمدید می شود؟
۲.  آیا می توانم اقامت بشردوستانه را به اقامت دانشجویی تغییر دهم؟ و اگر امکان دارد در این صورت  چه فواید و مضرات آن برای من چیست؟ و البته در این صورت اقامت شوهر و بچه مان چه می شود؟
۳. آیا اقامت بشردوستانه به اقامت کاری هم قابل تبدیل هست یا خیر؟ اگر شوهرم مشغول به کار  شود آیا اقامت خانواده تغییر می کند؟ در این صورت برای چه مدت اقامت تمدید خواهد شد؟

بسیار ممنونم

5 نظرات

پاسخ (5)

Profile Picture
Golshan__(Community_manager)

سلام و روزتون به خیر

اقامت فعلی‌تون معمولا سه سال یک بار تمدید میشه. البته در ایالت‌های مختلف فرق می‌کنه، بعضی جاها دو ساله‌است. میشه بگید طبق چه پارگرافی اقامت گرفتید که من بتونم جواب دقیق‌تری به سوالتون بدم؟

پشت کارت اقامت باید پاراگراف قانونی نوشته شده باشه

پاسخ دهید
Vida

سلا، ممنونم ما در کلن هستیم و مطابق بند ۲ ماده ۲۲  ( S.2     22) اقامت سه ساله داریم که یک سال و نیمش تمام شده 

پاسخ دهید
Profile Picture

ببخشید، الان متوجه شدم که توی عنوان سوال گفته بودید چه نوع اقامتی دارید. معذرت می‌خوام که ندیدم. 

بله، قانونا هم شما و هم همسرتون امکان تغییر اقامت رو دارید. اینجا یه جدولی هست که می‌تونید ببینید چه اقامت‌هایی قابل تغییر به همدیگه هستن:

https://arbeitsmarktzugang.de/wp-content/uploads/2024/03/GGUA_Tabelle_Spurwechsel_03-2024.pdf

اما این کار الزاما به نفعتون نیست. یعنی خیلی بستگی به شرایط فردی خودتون داره. چون در صورت تغییر اقامت، دیگه موندن شما در آلمان مستلزم تمام کردن تحصیلات و بعدش پیدا کردن کاره. 

در مورد همسرتون هم همینطور. 

قاعدتا می‌تونید با همین اقامت فعلی تحصیل کنید، ایشون هم کار پیدا کنند و بعد از چند سال درخواست اقانت دایم یا شهروندی آلمان کنید. 

اما به هرحال، من وکیل نیستم و جزییات شرایط فردی شما رو هم نمی‌دونم. توصیه‌م اینه که حداقل یک جلسه با وکیل حقوقی امور مهاجرت مشورت کنید. 

این مرکز یکی از معتبر‌ترین جاهاییه که می‌تونم بهتون معرفی کنم:

https://lawcliniccologne.com/sprechstunde/

مرکز مشاوره‌ی دانشجویان حقوقه در دانشگاه کلن. می‌تونید به انگلیسی هم باهاشون حرف بزنید. 

پاسخ دهید
Vida

واقعا ممنونم از این که اینقدر مسئولانه پاسخ می دهید. روزتون به خیر 

پاسخ دهید
Profile Picture

خواهش می‌کنم. انجام وظیفه‌اس. 

موفق باشید

پاسخ دهید
پروژه‌ای از جانب
  • medienmacher
  •  بودجه‌گذار: اتحادیه‌ی اروپا
  •  بودجه‌گذار: وزارت کشور
  •  بودجه‌گذاران: کمیسیون  مهاجرت، پناهندگی و ادغام و کمیسیون  مبارزه با نژاد‌پرستی
بودجه‌گذار:
  • کمیته‌ی بین‌المللی نجات