İçeriğe geç
Ana sayfaya geri dön
Kartal

19C 2 ve 81 A oturum ve vize

2022 kasım ayında Almanya'ya iltica ettim. Henüz oturum alamadım. Radyoloji teknikeriyim. Kismi denkligim ve B1 almanca sertifikam var. Şu an kendi meslegimde MTRA Helfer olarak çalışıyorum.19c 2 maddesinden Nitelikli işçi oturumuna başvurdum fakat Agentürfürarbeit maaşımın düsük oldugunu soyledi ve onay vermedi. Ausländerbehörde ise bana gönüllü geri dönüş yapip 16 d maddesi ile tekrar gelebileceğimi söyledi. Evliyim ve iki kızım var. Ailem hala Türkiye'de. Onları bir an once yanıma almak istiyorum. Gönüllü geri dönüş yapmadan önce burada 81 A ön onayına başvurup islemleri baslatabilir miyim. Onay aldiktan sonra geri dönüş yapip ailemle gelmeyi planliyorum. Bunlar mümkün mü? Ne tavsiye edersiniz. Bu konuyla ilgili acilen danışmanlik almam gerekiyor. Desteginiz icin simdiden tesekkur ederim. 

2 Yorumlar

Yanıtla (2)

Profile Picture
Eren__(support)

Merhabalar,

Öncelikle kullanıcı adınızı gerçek isminizle örtüşmeyen bir takma ad ile değiştirmenizi rica edeceğim.

Çalışma arkadaşımız @LIFE__Initiative ilk fırsatta sorunuza yanıt verecektir. Kendilerini bu gönderiye etiketledim.

İyi günler dilerim!

Yanıtla
Profile Picture
LIFE__Initiative

Merhaba @Kartal ,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.Durumunuz çok özel olduğu için bir danışma merkezine veya bir avukata danışmanızı tavsiye ederiz. LIFE Initiative’den bir gönüllüden de destek isteyebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantılara göz atmanızı öneririz:Bundan sonra ne yapabilirsiniz?

Umarım bu bilgiler sizin için faydalı olur.
Saygılarımla,
Franziska

Yanıtla
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu