İçeriğe geç
Ana sayfaya geri dön
Kainat1006

81 A vizesi

Merhabalar eşimle birlikte 81 A vizesine başvurduk ve Almanya'dan ön onay aldık.Konsolosluk benden Almanca A1 belgesi talep etti ve bunun için bana belirli bir süre tanıdı.Ben o süreyi geçmeden A1 belgemi alıp yolladım.Esimin pasaportu geldi 1 yıllık vize verilmis.Ancak benim ve kızımın pasaportu henüz gelmedi.Bu durumda ne yapmamız lazım.Teşekkür ederim 

2 Yorumlar

Yanıtla (2)

Profile Picture
Eren__(support)

Merhaba @Kainat1006  

Maalesef forum yöneticileri olarak Türkiye'deki konsolosluğun iç işlem uygulamalarına ilişkin kapsamlı bilgi ve erişimimiz bulunmamaktadır. Yine de ana başvurucu olan eşiniz ile aile birleşimi kapsamında başvuran sizin ve kızınızın belgelerinin ayrı ayrı incelenmesinin doğal olduğunu belirtebilirim. Sağlıklı bilgi için konsolosluk veya aracı kuruluş ile temas kurmanızı öneririm.

Umarım yardımcı olabilmişimdir!

Yanıtla
Kainat1006
Güncellendi:

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Endişe duymamin sebebi dil belgesini sonradan ibraz etmiş olmam nedeniyle bana red vermiş olabilirler düşüncesi idi.Çünku cevremde ailece 81 A vizesine başvuru yapmış kişilerin pasaportları hep birlikte geldi.Cevabiniz içime su serpti teşekkürler  🙏

Yanıtla
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu