İçeriğe geç
Ana sayfaya geri dön
Kainat1006

81 A vizesi

Merhabalar öncelikle sorulara hızlıca ve sabırla cevap verdiğiniz için teşekkürlerimi sunmak istiyorum.Biz 81 A vizesine ailece başvuru yaptık.Esim,ben ve kızım.Esim tır şoförü olarak başvuru yaptı.Ön onay aldık.Konsolosluk randevusuna gittik, konsolosluk benden A1 dil belgesi istedi ve bana belirli bir süre tanıdı.Ben o süreyi aşmadan konsolosluga dil belgemi ibraz ettim.Esimin pasaportu geldi eşime bir yıllık vize verilmiş.Ancak benim pasaportum daha gelmedi.Esimin pasaportu geleli 50 gün oldu.Bana da vize verilmiştir değil mi? Çünkü ailece başvuru yapıp konsolosluk rabdevusuna birlikte gittik.Benim pasaportumun geç gelme sebebi benden dil belgesi istenmiş olması olabilir mi? Ayrıca kira sözleşmesi falan mı isteniliyor acaba? Ailece gitmek için böyle bir şart var mı? Konsolosluğu aradığımda dosyanız işlemde diyor sadece başka da bir bilgi verilmiyor.Tatmin edici bir cevap vermiyorlar.Pasaportumun gelmesinin bu kadar gecikmesi normal mıdır? Kusura bakmayın çok uzun oldu:(

1 Yorumlar

Yanıtla (1)

Profile Picture
My_Community_Managerin

Merhaba, bize yeniden ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Çalışma arkadaşlarımın da belirttiği gibi, ne yazık ki talebinize doğrudan yanıt veremiyoruz. Biz, yalnızca kamuya açık bilgileri paylaşabilen bağımsız bir platformuz; Almanya’nın büyükelçiliği ya da konsolosluklarıyla birlikte çalışmıyoruz.

Yine de, eşinizin işvereni aileniz için 81a prosedürü kapsamında başvuru yaptığı için, dilerseniz eşinizin işvereniyle iletişime geçip yerel yabancılar dairesine başvurarak sizin ve kızınızın vizesindeki gecikmenin nedenini öğrenmelerini isteyebilirsiniz. İşveren, gerekirse bu durumu elçilik ya da konsolosluk aracılığıyla da kontrol ettirebilir.

Umarım en kısa sürede yanıt alırsınız. Size ve ailenize her şeyin en iyisini dilerim.
Başka sorularınız olursa lütfen bizimle tekrar iletişime geçmekten çekinmeyin.

Yanıtla
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu