İçeriğe geç
Ana sayfaya geri dön
Serkan16161963

81A is degisikligi

Merhabalar,

Ailem ile birlikte 05/2023 tarihinde 81A ile Almanyaya göc ettik. Fakat su anda bir is degisikligi yapmak istiyorum. Yabancilar Polisine bunu bildirecegim fakat ne zaman ? Yni is verenimle yapacagim Is sözlemesi ile mi basvuru yapacagim. Sadece bu yeterli olacak mi ? Yoksa mevcutta calistigim is yerinden herhangi bir kagit almam gerekiyor mu ? Durumu biraz mevcut is verenimden gizli yapmak istiyorum. Herhangi bir problem cikmamasi adina. Onaylanmama gibi bir durum yasanabilir mi ? Ek olarak onay süresi ne kadar sürebilir. Cünkü yeni isverenim ile is sözlesmesine bir tarih yazmam gerekecek.

Iyi calismalar.

1 Yorumlar

Yanıtla (1)

Profile Picture
Dilay_volunteer

Merhabalar @Serkan16161963 ,

Sorunuzu bu numarayı arayarak sormanızı tavsiye ederim. Ayrıca, ne kadar süre çalıştığınıza bağlı olarak durum değişebilir. Özel bilgiler için bağlı bulunduğunuz federal eyaletteki Yabancılar Dairesi ile iletişime geçmeniz gerekir.

"Hotline Arbeiten und Leben in Deutschland“: +49 30 1815 – 1111

Umarim yardimci olabildim!

Saygilarimla,

Dilay

Yanıtla
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu