81a ön onay başvurusu
merhaba, Almanya'da restoran yöneticisi için iş buldum . evrak işlerimin ilerlemesi için iş verene vekalet verdim. Yerime işlemlerin sağlanması için gerekli olan ücreti de ödedi. lisans mezunuyum. Anabinde denkliğim var . restoran yöneticisi olarak 2,5 yıldır çalışıyorum 4a hizmet dökümünde gözükmekte . meslek lisesinden almış olduğum salokn servis (garson) olarak görünen ustalık belgem ve mebden alınmış gıda ve su üzerine hijyen belgem mevcut. özel işletmeden iş sağlığı ve güvenliği üzerine eğitim almış olduğum belge de mevcut. diploma , transkript, kamudan alınan sertifikalar, pasaport , ikamet belgem, doğum belgem, 4a hizmet dökümü hepsi apostil yapılıp gönderildi. dosya içine ektradan almanca cv restorandaki görev tanımımı ayrıntılı şekilde yazdım . ayrıca şuan hali hazırda çalışmakta olduğum yerden , çalışma belgesi , görev tanım formu, ve iş sözleşmemi de ekledim. Bu bilgiler ışığında red alma olasılığım var mıdır?
Yanıtla (1)
Merhabalar,
Sorunuz için teşekkürler. Maalesef başvurunuza dair ret/kabul tahmini ile ilgili bir yorum yapamayız. Çünkü herhangi bir şekilde vize / oturum izni başvurularından sorumlu yetkili bir kurum değiliz. Başvuru sonucu, yetkili memurun mevcut yasalar üzerinden koşulları sağlayıp sağlamadığınızı değerlendirilmesi ile ilgili bir şey. Anladığım kadarıyla halihazırda başvurunuzu yapmışsınız. Yetkili kurumdan yanıt beklemenizi ve belgelerle ilgili bir eksik olması durumunda doğrudan kendileri ile iletişime geçmenizi öneririm.
Umarım bir an önce yanıt alabilirsiniz.
Sevgiler,
Su