İçeriğe geç
Ana sayfaya geri dön
Ali1907

Ausbildung

Merhaba iyi günler ben ilticacıydım ret edildi ama şimdi ausbildung yapıyorum.Eşim ve iki küçük kızım ile buradayız.Bana ausbildung üzerinden tolerans verilirse eşim ve çocuklarım benim ile birlikte kalabilir mi? Cevablarınız için çok teşekkür ederim..

2 Yorumlar

Yanıtla (2)

Profile Picture
Su__Parlak_Moderator

Merhabalar,

Sorunuz için teşekkürler. Bu konu ile ilgili platformumuzdaki @LIFE__Initiative size yanıt verecek. Kendileri gönderinin altına yorum yapacaklar.

İyi günler dilerim,
Su

Yanıtla
Profile Picture
LIFE__Initiative

Merhaba, sorunuz için teşekkür ederiz.
Cevabım evet. Eşiniz ve reşit olmayan çocuklarınız sizinle aynı statüye sahiptir. Dolayısıyla, eğitim amaçlı müsamahalı (Duldung) bir kalış süreniz olduğu sürece, onlar da müsamahalı bir kalış süresi alacak ve bu nedenle sınır dışı edilmekten korunacaklardır.
Umarım bu bilgiler sizin için yararlı olur. Başka sorunuz varsa, lütfen bana tekrar yazın.
Saygılarımla,
Ramin

Yanıtla
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu