ausbildung
Merhaba,
Ben İstanbul'da yaşayan 34 yaşında bekar biriyim. Size Ausbildung ile ilgili soru sormak için yazıyorum.
Eğitim geçmişim, ön lisans mezunu olmamdan oluşmaktadır. Şu an Almanca öğrenme sürecindeyim çünkü Almanya'ya yerleşmek ve çalışmak istiyorum. Ancak, lise diplomamın Almanya'da geçerli olmadığını biliyorum ve bu nedenle uygun bir eğitim veya meslek sahibi olabilmek için Almanya'da bir Ausbildung programına katılmayı planlıyorum.
Udemy üzerinden 3D modelleme ( mobil oyunlar için ve mimari modelleme ) eğitimi aldım, sertifika mevcuttur. Photoshop ve Illustrator gibi alanlarda eğitimler almaya devam ediyorum. Bu sertifikaların Almanya'da geçerli olup olmadığı hakkında bilgi almak istiyorum. Ayrıca, meslek sahibi olabilmem için hangi adımları atmalıyım, Ausbildung programlarına nasıl başvurabilirim ve başvurularımın kabul edilmesi için gereken şartlar nelerdir, bu konularda da rehberliğinize ihtiyacım var. Udemy üzerinden Almanca eğitimine başladım. en az B1 seviye Almanca istendiğini biliyorum. Lise diploma denkliği mecburi mi ?
Saygılarımla,
Yanıtla (5)