İçeriğe geç
Ana sayfaya geri dön
xlargex75

Başka bir ülke oturumu ile Almanya'da 90 günün üzerine çıkmak

Merhaba, eşim yaklaşık haziran ayından itibaren almanya'da vasıflı işci olarak çalışıyor. fakat oturum evrakları için uzun süredir bekliyoruz. bende başka bir avrupa ülkesinde oturum kartı sahibiyim. oturum evrakları biraz uzayınca çocukların okul döneminde çocuklarla almanya'ya yerleştim. başka bir avrupa ülkesinin oturumu ile Almanya'da 90 günün üzerinde ikamet etmek zorunda kaldım. ve 2 çocuğum bu sürede 5 ay boyunca almanya'da okula gitti. şimdi başka bir avrupa ülkesinin almanya konsolosluğundan aile birleşimine başvuracağım ve çocuklarımın 5 ay burada okulda gözüküyor. ve benden eğitim öğretim belgesi istiyorlar. bu süreçte ben aile birleşimi için bu evrakları sağladığımda 90 günden uzun süredir almanya'da ikamet ettiğim için deport edilir miyiz?

yardımcı olursanız çok sevinirim.

1 Yorumlar

Yanıtla (1)

Profile Picture
Eren__(support)

Merhaba @xlargex75  

Mevcut oturum kuralları itibarıyla Schengen kapsamındaki sürenizi aşmış görünüyorsunuz. Size tavsiyem bu konudaki olası ara seçenekleri, başvuru tarihlerini veya itiraz olanaklarını kaçırmamak ve uzun süreli bir mağduriyet yaşamamak için konu hakkında uzman bir avukat ile görüşmenizdir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir!

Yanıtla
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu