İçeriğe geç
canki16
Güncellendi:
Çalışan Hakları

Çalışma İzni

Öncelikle önceki soruma cevap verdiğiniz için Su Hanıma teşekkür ederim. Sorumu güncellemek istedim. 23 yaşında Anabinde H+ diploma geçerliliğine sahip olan yeşil pasaportlu biri olarak "Mavi Karta" başvuru yapmam gerekiyormuş. Mavi Karta, Yeşil Pasaport ile Almanyada çalışmak için Almanyada başvurup orada kalabilme durumum var mı? Almanya turistik gelip iş bulanlara yeni yasada kendi ülkelerine dönmeden orada kalma hakkı tanıdı. Yeşil Pasaportlu biri olarak bu konu hakkında henuz bilgi edinemedim. Mavi Kart için yeterli puana sahibim. Aralık ayında Dil okuluna geleceğim. Bu soruyu sizlere sormak istedim. Teşekkür ederim ilginiz için tekrardan.

2 Yorumlar

Yanıtla (2)

Profile Picture
Su Parlak_Moderator
Tekrar merhabalar @canki16 , Son güncellemeler (yeni yasaya dair düzenlemeler) dahil edilmemiş hali ile Mavi Kart koşulları şu şekilde: https://handbookgermany.de/tr/eu-blue-card Fakat size daha önceki gönderide de bahsettiğim gibi yeni düzenlenmenin ayrıntılarına uygun olarak bu konu ile ilgili yeni bir bölüm hazırlayacağız. Bölüm yayınlanır yayınlanmaz sizi haberdar edeceğim.
canki16
Çok teşekkür ederim.
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu