İçeriğe geç
Run.41
Güncellendi:
Diğer Konular

İş değişikliği

Eşim 19f ön onayı ile sürücü olarak Almanya'da çalışmak için aile ile birlikte vizeye başvurdu eşimin vizesi geldi fakat a1 dil belgesi eksik olunca ben ve çocuklar eksik evrak dolayısıyla kaldık. Eşim ilk gittiği firma ile hiç işe başlamadan anlaşamadı firma ile başka eyalette iş buldu ve yabancılar şubeye başvurdu. Bu hafta randevu verdiler ve öncesinde 4 hafta önce evrak istemişlerdi gönderdik. Bu süreçte bende eksik evrak olan dil belgesini konsolosluğa teslim ettim. Şuan dosya hakkında bilgi almak istediğimde bizden bir takım evraklar istendi.şimdi sormak istediğim ...

1.Benden evrak isteyen mail de 2 çocuk olmasına rağmen 1 çocuk yazılmış bir sorun olur mu? 

2.Dil belgesi konsolosluğa teslim ettim tekrar istediler aslı onlarda acaba kayıp olmuş olabilir mi? 

3.Eşim henüz iş onayı almadı bizden evrakları 23 ekime kadar tamamlayın demişler fakat eşim işe yeni başlayacak bizden yinede 3 aylık maaş yazısı isterler mi? 

1 Yorumlar

Yanıtla (1)

Profile Picture
Su Parlak_Moderator

Merhabalar, 

Öncelikle bize ulaştığınız için teşekkürler. Maalesef sorduğunuz soruların hepsi ancak yetkili kurumun yanıt verebileceği konular. Yabancılar Dairesi ile hiçbir bağlantımız bulunmamakta. Tamamen bağımsız bir platformuz. Dolayısıyla bu konuda bir yönlendirme yapamıyoruz maalesef. Dosya kaybı, (genel koşullar ve genel evraklar dışında) kişiye özel başvuru belgeleri, eksik evrak, randevu talebi, işlem süresi vb. konularla ilgili olarak doğrudan kendileri ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. 

Umarım bir an önce sizden sorumlu memurdan yanıt alabilirsiniz.

Sevgiler,
Su

Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu