İçeriğe geç
Serdar Delikanli
Güncellendi:
Çalışan Hakları

Is degisikligi

Merhabalar, 

6 ay deneme suresi + 9 aydir da blue card sahibi olmak uzere yaklasik 15 aydir Almanyada calismaktayim. Is degistirmek istiyorum ve bir teklif aldim. Bununla ilgili Immigration Ofise yeni kontrat, Stellenbeschreibungsformular, Zusatzblatt ve pasaportumu mail olarak gonderdim.

Ne kadar surede cevap alirim ve blue card sartlarini saglamama ragmen (maas siniri, title vs) onaylanmama gibi bi durum var mi?

Tesekkurler.

1 Yorumlar

Yanıtla (1)

Profile Picture
Su Parlak_Moderator
Merhabalar @Serdar Delikanli , Yabancılar Dairesi'nin ne kadar sürede yanıt vereceği ve başvuruyu onaylayıp onaylamaması tamamen onların yetkisi ve bilgisi dahilindedir. Bizim bu konuda herhangi bir yorum yapmamız mümkün değil maalesef. Başvuru sürecine dair sorularınız için direkt onlarla iletişime geçmelisiniz. Fakat forumda benzer süreçlerden geçmiş bir kullanıcımız kendi deneyimlerini paylaşmak isterse size bu konu hakkında bir fikir verebilir. Umarım bir an önce güzel haberleri alırsınız. Almanya'da yaşam ile ilgili olarak başka sorularınız varsa bize her zaman ulaşabilirsiniz. İyi günler dilerim, Su
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu