İçeriğe geç
mdsoylu
Güncellendi:
Denklik

Denklik

Öncelikle Merhaba, Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölümü mezunuyum. Bir iş teklifi aldım fakat vize için gereken denklik belgesi konusunda sorun yaşıyorum. Anabin de Üniversitem H+ ama bölümüm yok. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor.

2 Yorumlar

Yanıtla (2)

Profile Picture
Su Parlak_Moderator

Merhabalar,

Öncelikle sorunuz için teşekkürler. Sizinle Anabin veritabanını kullanma rehberi paylaştım, ekte bulabilirsiniz. Bu dosyada adım adım izlemeniz gereken yollar açıklanıyor.

Buna ek olarak ücretsiz hizmet veren denklik danışmanlığı merkezlerine de ayrıca yönlendirmek isterim. Yurtdışında olsanız da kendileri sizden sorumludur. Danışmanlık hizmetinin kendisi ücretsizdir. Fakat yurtdışından yapılan aramalarda telefon tarifesi ücretlendirmeleri olacaktır. Dolayısıyla bunu tercih etmezseniz e-mail yoluyla veya kontakt formu aracılığıyla da danışmanlık alabilirsiniz. Yönlendiriyorum:

https://www.anerkennung-in-deutschland.de/html/tr/meslek-denkligi-icin-…

Anlaşılmayan bir yer varsa bana yeniden yazabilirsiniz.

Sevgiler,
Su

Profile Picture
Su Parlak_Moderator

Buna ek olarak bir de kullanıcı isminizi bir takma ad seçerek değiştirebilir misiniz? Kullanıcılarımızın veri güvenliğini korumak için anonim olmalarını önemsiyoruz.

Şimdiden teşekkürler.

Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu