İçeriğe geç
mjde
Güncellendi:
İş Arama & Denklik

FIRSAT KART

Merhabalar ,

Eşim de bende fırsat karta başvuracağız 6 yaşında oğlumuz var .İdata üzerinden başvuru yaparken 3 kişi olarak yapıyorum. Peki eşim için tekrar idata üzerinden randevu mu almamız gerekir? Ki bu durumda yine 3 kişi için mi başvuruda bulunacağız nasıl yapalım yardımcı olursanız çok sevinirim.Yoksa sadece benim üzerimden 3 kişi için randevu almak yeterli olacak mı ?

2 Yorumlar

Yanıtla (2)

Profile Picture
Su Parlak_Moderator

Merhabalar,

Maalesef iData veya herhangi bir dış temsilcilikle doğrudan bağlantımız bulnmuyor. Dolayısıyla randevu ayrıntıları ile ilgili doğrudan kendileri ile iletişime geçmenizi öneririm. 

Randevunuz öncesinde Fırsat Kartı ile ilgili detayları incelemek isterseniz bu konuda hazırladığımız yazımızı ayrıca paylaşıyorum:

https://handbookgermany.de/tr/opportunity-card

İyi günler dilerim,
Su

ismailbeğde

MÜJDE HANIM MERHABA ACABA NE YAPTINIZ BİZ DE NE YAPACAĞIMIZA ŞAŞIRDIK TEK TEK Mİ BAŞVURSAK AYRI AYRI MI

Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu