iltica
Öncelikle bu platformun kuruyucularına çok teşekkür ediyorum ve soruma geçmek istiyorum
Ben yaklaşık üç yıldır Almanya’da sığınmacı olarak bulunuyorum bu üç yıllık süre zarfında olumlu veya olumsuz cevap bamf tarafından bana gönderilmedi. medya platformlarında uzun süredir cevap almayanların üç yıllık oturuma şansı olduğunu gördüm (https://www.gesetze-im-internet.de/aufenthg_2004/__25a.html) içeriğini buraya bıraktım ben şu anda burada otobüs şoförü olarak Praktikum yapıyorum ve ehliyet sürecim devam ediyor B1 Almanca ve Lebens in Deutschland sertıfıkalarım var iki çocuğum var okula gidiyor eşim Dil kursuna gidiyor eğer bu yasadan yararlanmıyorsam yararlanabileceği başka bir yasa varsa lütfen bana iletir misiniz
Size çok minnettarım
saygılarımla
Merhabalar,
Öncelikle güzel sözleriniz için teşekkürler. Bu konu ile ilgili sizi @LIFE__Initiative çalışanlarına yönlendireceğim.
Not: Kullanıcı isminizi gerçek isminizle örtüşmeyen bir takma adla değiştirebilir misiniz rica etsem? Kullanıcılarımızın veri güvenliğini korumak için bunu önemsiyoruz.
İyi günler dilerim,
Su