İçeriğe geç
ömerfaruk
Güncellendi:
Diğer Konular

Jobcenter

Merhaba ben almanyada bir firmada iş buldum jopcenter aracılıgı ile evraklarım hazırlandı bu arada çek otutumluyum çekteki alman konsoloslugundan randevu alınmadı sormak istedigim ben şimdi başka bir şirketle görüştüm ve bu şirketle evrak hazırlatıp çekteki alman konsolosluguna gidecem önceki yaptıgım jobcentır evrakları ile şimdiki yaptıgım jopcentır evrakları çekteki alman konsoloslugunda bana sorun çıkarırmi ? 

1 Yorumlar

Yanıtla (1)

Profile Picture
Su Parlak_Moderator
Merhabalar @ömerfaruk , Sorunuz için teşekkürler. Bu konu ile ilgili olarak doğrudan Jobcenter'la iletişime geçmenizi öneririm. Sizden sorumlu memur sizi izlemeniz gereken yol konusunda bilgilendirecektir. Kurumların kendi içindeki işleyişlere dair bizim yönlendirme yapmamız mümkün değil maalesef. Fakat Jobcenter'a dair haklarınız ve yükümlülükleriniz hakkında genel bir bilgi almak ve ihtiyaç halinde başvurabileceğiniz merkezleri öğrenmek faydalı olabilir, bu konuyla ilgili yazımızı paylaşıyorum: https://handbookgermany.de/tr/jobcenter Umarım faydalı olur. İyi günler dilerim.
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu