İçeriğe geç
Bbe7777
Güncellendi:
Çalışan Hakları

Mavi kart

Merhaba benim bugun mavi kart basvurum onaylandi 1 yillik bir ulusal vize verilmis. Almanyaya bu ulusal vize ile giris yaptiktan sonra tam olarak hangi adimlari izlemem gerekiyor? Yardimci olabilir misiniz? Tesekkurler. 

3 Yorumlar

Yanıtla (3)

yusuf.blstr
İyi günler. Mavi kart için nereye başvurdum bana biraz bilgi verebilirmisin
Bbe7777
iş sözleşmem vardı zaten, direkt konsolosluk sayfasındaki adımları izledim. İdatadan randevu talebinde bulundum, evraklarımı hazırladım. Fakat toplam süreç 3-3.5 ay gibi sürdü bilginize.
Profile Picture
Su Parlak_Moderator
Merhabalar, Öncelikle sorunuz için teşekkürler. Sanırım, Almanya'ya ilk geldiğinizde izlemeniz gereken bürokratik süreçle ilgili bilgi almak istiyorsunuz. Doğru anladıysam, başka bir kullanıcımızdan dün aynı soru geldi. Gönderinin linkini paylaşıyorum, böylece ona verdiğim yanıtı inceleyebilirsiniz: https://together-in-germany.de/tr/thread/almanyaya-goc-sonrasi-yapilaca… Eğer sorunuz farklı bir konu hakkındaysa bana tekrar yazabilirsiniz ve yanıtı buna göre tekrar düzenleyebilirim. Sevgiler, Su
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu