İçeriğe geç
Ana sayfaya geri dön
s.guzelyildiz
Güncellendi:

Mavi kart

Merhabalar ben şuan almanyadayım kendi mesleğimde iş buldum ve işverenim benim için iş sözleşmesi denklik her şeyi yaptı maaş koşullarını da karşılıyorum ve ZAV ön onayı da aldık işverenim yabancılar dairesinden şansımızı deneyelim belki buradan oturum alabiliriz diye randevuya gitti ve 3/6 hafta içerisinde kararı bildireceklermiş fakat biz Ankara yoğun olduğu için şimdiden dijital diplo sitesine de evrakları yükleyip bekleme sırasına girdik olurda kararları olumsuz gelir diye bekleme sırasında olalım dedik sizce bu sorun olur mu yabancılar dairesi bekleme sırasına girdiğimi görür mü 

1 Yorumlar

Yanıtla (1)

Profile Picture
Su__Parlak_Moderator

Merhabalar,

Sorunuz için teşekkürler. Yabancılar Dairesi ile hiçbir bağlantımız bulunmuyor. Dolayısıyla randevu alım işlemlerinde dikkat ettikleri kriterler veya bekleme süreleri hakkında yönlendirme yapamıyoruz maalesef. Randevu işlemlerinde izlemeniz gereken adımlarla ilgili doğrudan başvuruda bulunduğunuz kurumla iletişime geçmenizi öneririz.

Başka bir sorunuz varsa yazmaktan çekinmeyin. 

İyi günler dilerim!

Yanıtla
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu