İçeriğe geç
rota55
Güncellendi:
Çalışan Hakları

MAVİ KART

merhaba 18 kasımla beraber make it in germany sitesinde mavi kartla ilgili diplomalı alan dışı iş bulunursa yine mavi kart alınabileceği söyleniyor. ama ne kadar alan dışı bilginiz var mı?benim durumum ise şu: ben ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum arkadaşımın pastanesi var ve işletme yöneticisi (business manager) sıfatında iş sözleşmesi yapacak bana aslında yan dal olarak bana uygun yinede. güzel bir kurguyla oluşmuş motivasyon yazısıyla olabilir mi teşekkürler.

4 Yorumlar

Yanıtla (4)

Buket_Communitymanager_Turkish
Merhaba @rota55 Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Bu soruya henüz doğrudan cevap veremiyorum. Telefonla bir danışma merkeziyle iletişime geçeceğim ve yanıt alır almaz sizinle hemen tekrar iletişime geçeceğim.
rota55
merhaba buket hanım haver var mı görüşebildiniz mi yasa yürürliğe girdi sonunda :)
rota55
buket hanım sorumla ılgılı bılgı alabılıdınız mı ?
rota55
tamamdır şunuda sormak istiyorum mavi kart başvurusunda motivasyon mektubu vermek gerekiyormu gerek yok diye biliyorm ama cevaplarsanız sevinirm haber bekliyorum sizden teşekkürler :)
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu