Oturum İzni
Merhaba,
Web sitenizle ilk defa karşılaşıyorum, kullandıkça Almanya vize süreçleri ile ilgili ufkumun genişlediğini düşünüyorum, harika bir iş çıkardığınız için öncelikle sizi tebrik ederim.
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümü mezunuyum, 26 yaşındayım. Türkiye'de 2 yıla yakın İnsan Kaynakları alanında deneyimim var. Almanya'ya yerleşmek istiyorum. Babam 3 yıldır Almanya'da yaşıyor evli, Almanca A1'e hazırlanıyorum, İngilizce seviyem de iyi değil. Bunlar kişisel bilgilerim, sorularım şöyle;
Almanya'ya yerleşmek istiyorum, ancak benim açımdan hangi vize başvurusunun daha yüksek oranda kabul alacağından emin değilim.
Dil Kursu Vizesi, İş arama Vizesi, Çalışma Vizesi, bu üç vizeden benim şuanki durumum için hangisine başvurmak daha mantıklı olur?
Henüz dil seviyem yeterli olmadığı için çalışma ile ilgili vize türleri benim için uygun olmadığını düşünüyorum, direkt aile birleşimi ile babamın yanına yerleşme fikrine konsolosluğun kabul verme oranı yüksek olur mu?
Dil Kursu Vizesi babamın da Almanya'da yaşaması sebebi ile kabul alabileceğim bir vize türü olduğunu düşünüyorum. Dil kursu bitiminin ardından iş bulabilirsem oturum uzatma imkanım olur mu?
Şimdiden yanıtınız için teşekkürler.
Yanıtla (1)