İçeriğe geç
Ana sayfaya geri dön
saruhan07
Güncellendi:

Polonya Vizesi ile Almanyada calismak

Merhabalar. Oncelikle herkese saglikli, iyi günler diliyorum. Daha once soruldu mu bilmiyorum. Sorum: 

Polonya calisma vizesi ile Almanya'da adressiz konakliuorum. Uzaktan akrabamin restauranti var. Ingilizcem mevcut. Diplomam mevcut. D tipi vizeye sahibim. Bu sartlar dogrultusunda herhangi bir yasadan yararlanip legal anlamda Almanya'da çalışabilir miyim? Nasil bir yol izlemeliyim.Cevabiniz icin şimdiden teşekkür ederim.

3 Yorumlar

Yanıtla (3)

Profile Picture
Eren__(support)
Merhabalar, Sorunuza şu başlık altında yanıt verdim: https://together-in-germany.de/tr/thread/polonya-vizesi-ile-almanyada-c… İyi günler dilerim!
Yanıtla
saruhan07

Çok teşekkür ederim Eren Bey , detaylı bir şekilde okuyacağım. Anlamadığım bir yer olursa size özelden ulaşabilir miyim sakıncası yoksa ? iyi günler.

Yanıtla
Profile Picture
Eren__(support)

Merhabalar,

Maalesef kamuya kapalı biçimde çözülmesi gereken çok istisnai durumlar haricinde sorularınızı buradan cevaplamak durumundayım.

Lütfen ilerleyen süreçte buraya yazmaya çekinmeyin.

İyi günler dilerim.

Yanıtla
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu