İçeriğe geç
Ana sayfaya geri dön
Mustafasmsk
Güncellendi:

Statü Değişikliği

Merhabalar Ben M*** 23.06.2023 itibaren almanya da iltica ettim Yaklaşık 14 aydır Kendi mesleğimde çalışıyorum mesleğim Endüstriyel soğutma sistemleri Montaj bakım Onarım iş sözleşmelerim süresiz unbefriesteter Fakat sürekli bir şekilde 6 ay geçici oturum alıyorum ayrıca mesleki denklik yapabiliyorum iklimlendirme ve soğutma teknolojileri mezunuyum amacım denklik yapmak ve statü değişikliğine oturum iznine başvuru yapmak ne gibi bir yol izleyebilirim çok teşekkürler.

3 Yorumlar

Yanıtla (3)

Profile Picture
Community_Manager

Merhaba @Mustafasmsk , bize ulaştığınız için teşekkür ederim. Sorunuza daha iyi cevap verebilmek için lütfen aşağıdaki sorulara yanıt verebilir misiniz?
İltica başvurusunda bulunduğunuzu söylemiştiniz. Hala iltica prosedüründe misiniz yoksa başvurunuz için bir karar verildi mi, eğer verildiyse bu karar nedir?
En iyi dileklerimle

Yanıtla
Mustafasmsk

başvurum Önce Red edildi Ve itiraza gitmek zorunda kaldım Ve Hala Devam etmekte.Şimdiden Teşekkürler 

Yanıtla
Profile Picture
Community_Manager
Güncellendi:

Merhabalar @Mustafasmsk ,
Sorunuz için teşekkürler. Bu konu ile ilgili sizi @LIFE__Initiative 'e yönlendireceğim. Kendileri bu gönderinin altında yorum olarak yanıt verecekler. İyi günler dilerim!

Yanıtla
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu