İçeriğe geç
cnut91
Güncellendi:
Sosyal Yardımlar

Tercuman

31.01.2024 tarihinde dresden arbeitsagentur ile randevum var fakat almanca bilmiyorum tercuman bulma konusunda yardımcı olabilir misiniz? 

1 Yorumlar

Yanıtla (1)

Profile Picture
Su Parlak_Moderator
Merhabalar, Öncelikle sorunuz için teşekkürler. Araştırmalarım sonucunda sizin bölgenizde hizmet veren bir göçmen danışmanlık merkezi buldum: https://www.caritas-dresden.de/ Eğer buradaki iletişim adresleri üzerinden kendilerine ulaşırsanız tercümanlık hizmeti konusunda kendilerinden yardım alabilirsiniz. Eğer kendileri böyle bir hizmet vermiyorsa bu bölgeye yakın hizmet veren farklı kurumlar konusunda sizi bilgilendirebilirler. Kısıtlı zamanınız olduğu için bu kısa sürede bir tercüman bulamama ihtimalinizi göz önünde bulunarak Almanca bilen bir tanıdığınızla beraber randevuya gitmeniz sizin için daha iyi olabilir. İyi günler dilerim, Su
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu