İçeriğe geç
eminn
Güncellendi:
Çalışan Hakları

ulusal vize

ben iş teklifi aldım almanyadan konuşup anlaştık yeşil pasaportum var ama mesleğim yok bir belgem yok patrona video fotoğraf gibi şeylerle neler yapabildiğimi gösterdim kabul etti ben 15 yaşımdan itibaren sürekli her tatilde inşaata gönderildim ailem tarafından sigorta falan gibi şeyler olmadığı için belgelicek bir delilim kanıtım yok ulusal vizeye başvurmak istesem sonuç ne olur ne yapmalıyım bu konuda yada ne yapabilirim yardım edebilir misiniz lütfen?

2 Yorumlar

Yanıtla (2)

eminn
yeşil pasaportla çalışamazsınız diye internetde çok yer gördüm yeşil-bordo pasaport fark ediyor mu ? ve bide nitelikli çalışan olduğumu kanıtlayacak bir belge yok elimde spor lisesi mezunuyum hiçbir belgem yok elimde
Profile Picture
Su Parlak_Moderator
Merhabalar, Size daha önceden bu sorularınız konusunda (pasaport konusunda ve nitelikli çalışan vizesi konusunda) yanıt verdiğimi hatırlıyorum. Yanıtlarımı tekrar dikkatli bir şekilde inceleyebilirsiniz. İyi günler dilerim, Su
Bir NdM projesi:
  • medienmacher
  • "Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir." Logosu
  • "Federal Hükümet Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan Sorumlu Komisyon Üyesi ve Federal Hükümet Irkçılıkla Mücadeleden Sorumlu Komisyon Üyesi tarafından finanse edilmektedir." Logosu
Finanse eden:
  • "IRC (International Rescue Committee) tarafından finanse edilmektedir." Logosu