Ana sayfaya geri dön
Vize 81 A
9 Mayıs'ta faturam geldi ödemeyi yaptım 31 Ağustos oldu hala geri dönüş alamıyorum bı sorun mu var zaten sorun olsa faturayı yollamazlardı ne yapmalıyım 3 4 aydır on onay bekliyorum
2 Yorumlar
9 Mayıs'ta faturam geldi ödemeyi yaptım 31 Ağustos oldu hala geri dönüş alamıyorum bı sorun mu var zaten sorun olsa faturayı yollamazlardı ne yapmalıyım 3 4 aydır on onay bekliyorum
şimdi tam oalrak öle değil iş verenim subat ayında basvuru yaptık mayıs 9 unda bana fatura atıldı odemesi yapıldı ve memur hala onay vermedi evi begenmemiş sözde yeni ev gosterdik ama hala sonuc yok ben 7 aydır bu sureci bekliyorum normal mi
Merhabalar,
Soru metninizdeki "fatura" ifadesini, bunun hangi başvuru ile ilgili (vize/oturum) olduğunu, muhatabınızın hangi kurum olduğunu belirtirseniz size yardımcı olmaya çalışacağız. Zira başlıkta bahsettiğiniz 81A bir vize değil, vize sürecini hızlandıran bir idari süreçtir ve işvereniniz tarafından Almanya'da yürütülür. Vize süreci konularında ise konsolosluğun iç işleyiş kuralları hakkında kapsamlı bir bilgi ve erişimimiz bulunmamaktadır.
Şimdilik iyi günler dilerim!