Перейти до вмісту
Yana Seitova
Оновлено:
Інше

24 параграф

Доброго дня. У мене таке питання. Я в Німеччині по 24 параграфу,працюю повный робочый день и не отримую соціальних виплат. У мене скоро відпустка і вже куплені білети до Туреччини. Aufenthaltstitel до 24 року . Чи можуть виникнути проблеми потім з вʼїздом у Німеччину ? Терміни найближчі в міграційній службі на жовтень, тобто не має можливості запитати там. Як можна себе перестрахувати ? Є тільки документ в інтернеті Bundesgesetzblatt про продовження дії посвідки до 2025 року. Можливо треба його перекласти на турецьку мову та завірити нотаріально ? Підкажіть будь ласка

1 коментарі

Відповіді (1)

Profile Picture
Міла_Модераторка

Доброго ранку, yana seitova!

Ви питаєте про в'їзд до Німеччини "Чи можуть виникнути проблеми потім з вʼїздом у Німеччину ?" чи про в'їзд до Туреччини "Можливо треба його перекласти на турецьку мову та завірити нотаріально ?"?

Щоб перестрахувати себе ми рекомендуємо звертатися до відповідального за вас Відомства у справах іноземців для того, щоб він видав Вам підтвердження (у вільній формі, у вигляді роздруківки або електронний лист також підійде), що тимчасовий захист було подовжено.

Якщо йдеться про перетин кордону з Туреччиною: Ви можете роздрукувати наступне посилання (https://www.berlin.de/einwanderung/ueber-uns/aktuelles/artikel.1393042…) та перекласти його на мову тієї країни, кордон якої Ви перетинаєте. Це - розпорядження та підтвердження від землі Берлін про подовження тимчасового захисту. Завіряти його нотаріально не треба, проте якщо у Вас є час та бажання, та Вам так буде спокійніше, Ви можете зробити і це.

При перетині кордону з Німеччиною всі служби повинні бути поінформовані, що тимчасовий захист було автоматично подовжено, тому тут проблеми виникнути не має.

Бажаю Вам гарного початку тижня!

Міла

Проєкт від
  • medienmacher
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)