24 Параграф
Доброго вечора.
Дуже важливе питання.Щодо відновлення 24 параграфа, я жив в Німеччині і працював там, пізніше з'явилося можливість переїхати в Францію в якій мені на тот момент запропонували роботу , тому я закрив всі документи і офіційно виписався, отримав дозвіл від Франції на 6 місяців ,влаштувався там на роботу але мені не підійшла робота і країна для проживання , через деякий час я закрив документи і термін дії французького дозволу закінчився пару днів тому , вирішив що хочу вернутися в Німеччину бо є пропозиції по роботі.Однак пройшов термін в 6 місяців.Чи мене може роботодавець працевлаштувати з врахунком тому що у мене деактивований 24 Параграф як що ні або так але це важкий процес ,то є інший альтернативний варіант до прикладу робочий параграф який би мені підійшов або можливо роботодавець може мені зробити як запрошення на роботу?
Відповіді (1)
Привіт @Vladica , дякуємо за ваше запитання. Якщо ви деактивували параграф 24, це означає, що ви не маєте права працювати в Німеччині. Найкраще запитати безпосередньо в міграційній консультації про вимоги та процедуру відновлення параграфа 24: https://bamf-navi.bamf.de/de/Themen/Migrationsberatung/ З повагою, Барбара