Fiktionsbescheinigung
Доброго дня!
Писала пару днів тому питання "Очікування візиту до міграційної служби" і візиту в Україну під час цього. Ви відповіли що треба мати Fiktionsbescheinigung. Підскажіть будь ласка як його отримати? і як довго він робиться зараз, якщо вам відомо?
Також ви писали, що мені мали щось видати вже. В Тегелі мені видали таке:
1) Bescheinigung uber einen Antrag fur Gefluchtete aus der Ukraine auf vorubergehenden Schutz nach 24 Aufenthaltsgesetz nach dem 06/06/2024
2) Папірець з 3 печатками про розподіл
3) Інформаційний лист як використовують мої персональні данні
2 коментарі
Відповіді (2)
Доброго дня, @Олександра !
Ви маєте звернутися до відповідального за Вас Відомства у справах іноземців або ж до тієї інстанції, яка видала Вам перелічені Вами документами та сказати "Fiktionsbescheinigung".
Як правило, ця фіктивна посвідка видається зразу, бо якщо Ви в'їхали на територію Німеччини, Ваші 90 днів проходять (по безвіз), а видача §24 може тривати дуже довго, то ця посвідка - Ваша допомога в очікуванні, Ваш дозвіл на перебування після цих 90 днів по безвіз.
1. Це - документ, що Ви подали заяву на отримання тимчасового захисту згідно §24.
2. Назва говорить сама за себе.
3. Назва говорить сама за себе.
Якщо Вам все-таки видали цей документ, то він - зеленого кольору, трохи з червоно-рожевим, і на ньому так і зазначено - "Fiktionsbescheinigung". Будь ласка, подивіться в Інтернеті, як вона виглядає та порівняйте з тими документами, які вже є у Вас на руках.
Міла
Дякую дуже!