Перейти до вмісту
yaros.yaa
Оновлено:
Інше

Карта

Скажіть будь ласка в якому банку найшвидше можна зробити карту ? 

1 коментарі

Відповіді (1)

Profile Picture
Міла_Модераторка

Доброго дня, yaros.yaa!

Не можу Вам сказати, бо всі банки надають індивідуальні послуги у своєму власному темпі. Також це залежить від того, чи є у певному банку можливість для його потенційних клієнток та клієнтів вибирати між банківською карткою у її фізичному виді або ж в електронному. Якщо банки мають електронні картки, то людина може отримати таку картку через додаток (онлайн-банкінг) зразу ж у день підписання договору та проходження процесу автентифікації з певним банком.

Вам треба вибрати декілька банків у Вашому місті (бажано державних, а не малих приватних) та поцікавитися у них, які послуги вони надають, як довго виготовляється картка, та чи пропонують вони онлайн-банкінг з цифровою банківською карткою.

Якщо Ви не знаєте, з якого банку почати, то я Вам можу надати тільки власну рекомендацію банку, з якого я розпочинала свій шлях у Німеччині: "Deutsche Bank".

Бажаю Вам гарного початку тижня!

Міла

Проєкт від
  • medienmacher
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)