Перейти до вмісту
Повернутися до огляду
88Alex88

Код 95

Доброго дня. Підкажіть будь ласка?  Я пройшов 5 модулів на заміну коду 95. У мене литовський хочу замінити на німецький. В других містах і землях міняють код 95.  А  у Хельброні говорять що не мають права на заміну.  Підкажіть куда звернутись по даному питанню?  Дякую  Гарного дня.

1 коментарі

Відповіді (1)

Profile Picture
Міла_Волонтерка_Модераторка

Доброго дня, @88Alex88 !

Дійсно таке може трапитися через те, що у місто не має повноважень або ж практики роботи з кодом 95.

1) Ви можете звернутися до іншого Führerscheinstelle у великому місті поблизу, де працівники (-ці) більш обізнані щодо цієї процедури.

2) Ви можете звернутися до професійної автошколи або асоціації водійок та водіїв поблизу (якщо такі є) (Kraftfahrzeug-oder Verkehrsschule), які, можливо, мають досвід роботи з кодом 95.

3) Також Ви можете отримати від Führerscheinstelle в Хельброн офіційне підтвердження відмови з поясненням причин та звернутися з ним до місцевого Bezirksregierung / Landesamt für Fahrerlaubnis (але це - тільки тоді, коли Ви випробували всі варіанти і більше немає рішення, окрім розпочинати бюрократичні німецькі процеси). Там Ви маєте надати всі документи: сертифікат про проходження 5 модулів, Ваш литовський код, Вашу посвідку на перебування. Якшо Хельброн цим не займається, Вам там повинні надати адреси, хто цим займається та що Вам для цього потрібно.

Бажаю Вам гарних вихідних!

Міла

Відповісти
Проєкт від
  • project by hbg
  • Логотип "За фінансової підтримки Європейського Союзу"
  • Логотип "За фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ"
  • Логотип "За фінансової підтримки Уповноваженого Федерального уряду з питань міграції, біженців та інтеграції та Уповноваженого Федерального уряду з питань боротьби з расизмом"
За підтримки
  • Логотип "Міжнародного комітету порятунку" (International Rescue Committee, IRC)