Міграція з Болгарії до Німеччини за 24 параграфом
Вітаю,мене звати Дарʼя.Наразі я перебуваю у Болгарії,закінчила тут університет але диплом та всі документи можу отримати лише в жовтні-листопаді.Ми з моїм хлопцем проживаємо тут разом,але зараз знаходимось у складній ситуації,повернутись назад в Україну не можемо за очевидних причин.Ми разом 2,5 роки,заручені але ще не одружені.Мій хлопець має тимчасовий захист в Болгарії,але моя мама,тато та молодший брат зараз знаходяться в Німеччині та отримують допомогу за 24 параграфом.Ми хочемо приєднатись до них,аби будувати майбутнє та сімʼю в Німеччині та бути поруч з моєю родиною у випадку якщо нам буде потрібна допомога.Скажіть,чи можемо ми отримати статус тимчасового захисту за 24 параграфом,якщо мій хлопець відмовиться від допомоги в Болгарії?Чи є можливість жити разом в Німеччині?Ми збираємось приїхати цього року в серпні.
Дякую!
Вітаю, Дар'я!
Ви багато пишете про свого хлопця, але ж хочете приїхати разом.
Яка посвідка на перебування у Вас? Якщо студентська болгарська віза, то Ви не зможете отримати тимчасовий захист,бо студентська віза вже сама по собі надає Вам захист від війни у безпечній країні.
На момент подачі документів на отримання тимчасового захист згідно §24 у людини не має бути жодних інших посвідок на перебування жодної іншої країни світу.
Чекаю на уточнення, щоб намалювати повну картину.
Міла